Andreea Marin, mesaj emoţionant la aproape trei săptămâni de la moartea tatălui: M-ar fi încurajat ca întotdeauna

Andreea Marin a reuşit să îşi adune puterile, după ce şi-a condus tatăl pe ultimul drum. Diva a postat pe un site de socializare mai multe fotografii din America acolo unde participă la o întâlnire ONU. Alături de fotografii, vedeta a postat şi un mesaj în care mărturiseşte că tatăl ei ar fi incurajat-o ca intotdeauna.

19 mart. 2016, 15:48

„Zeii sunt acolo unde femeile sunt respectate.” Cu acest gand am plecat spre sediul Organizatiei Natiunilor Unite (ONU) din New York. Este pentru a treia oara cand sunt aici pentru a vorbi despre tara mea ca Ambasador al Bunavointei pentru UNICEF Romania, dar de data aceasta nu a fost vorba doar despre copii si drepturile lor. Ci mai cu seama despre vocea femeilor, a mamelor care trebuie sa se faca mult mai mult auzita pentru o reala schimbare in bine.

Poate ca fotografia nu arata emotia ascunsa in mine, dar a fost una puternica si ma bucur ca a fost receptata si imbratisata de catre cei ce m-au ascultat si apoi au intrat intr-un dialog efervescent cu noi, cu delegatia Romaniei condusa de Ioana Cazacu, ministru secretar de stat determinat sa construiasca pe acest taram, sef al Agentiei Nationale de Egalitate de Sanse. Romania e pe punctul de a face un pas important inainte in privinta drepturilor femeilor si ma bucur ca agentia Natiunilor Unite dedicata femeilor, UNWOMEN , ne-a auzit vocea astazi. Iar cuvintele reprezentantului UNICEF in Romania, Sandie Blanchet, au adus lacrimi in ochii tuturor, spunand povestea unei fete din Romania anului 2016 care se incapataneaza sa mearga zilnic la scoala fara a sti daca va avea ce manca la finalul fiecarei zile, dar stiind ca educatia e singura sa sansa.

Am fost pentru prima data si gazda unui eveniment la ONU New York, desi sunt aici pentru a treia oara in calitate de invitat care sustine o cauza, facand-o auzita. O astfel de zi in care m-am simtit mandra sa sprijin Romania nu se uita usor.

As fi vrut ca mama sa stie ca ea si fetita mea sunt sufletele minunate care m-au motivat in toti acesti ani sa merg inainte pe acest drum. Tata m-ar fi incurajat ca intotdeauna, mai cu seama ca i-as fi povestit ca astfel sustin si o campanie a UNWOMEN dedicata femeilor, dar care e speciala pentru ca are la baza implicarea directa a barbatilor care iau atitudine : campania HeForShe. Un gand bun din New York si o raza de soare!”, a scris Andreea Marin pe pagina de Facebook. 

Tatăl Andreei Marin a murit, la începutul lunii martie, în locuința din Iași, unde se afla împreună cu soția sa, Renata. Andreea Marin a publicat câteva imagini de colecție, cu ea și cu tatăl ei, alături de un mesaj sfâșietor.

„Sufletul și sprijinul meu de o viață, Tata, s-a ridicat la cer, acolo unde sunt îngeri și mama, și bunicii mei și atâția oameni dragi ce s-au stins mult prea devreme… Tata a fost stâlpul meu de sprijin de la primul meu pas în viața, în momentele grele și bune, necondiționat, până în ultima clipa”, a scris Andreea Marin pe Facebook.