ANDREEA MARIN, mesaj emotionant pe Facebook după căsătoria cu Tuncay

Andreea Marin se bucură de luna de miere, departe de ţară. Vedeta a postat pe Facebook primul mesaj după anunţul oficial privind căsătoria cu Tuncay. 
Alina Costache
04 ian. 2014, 08:33
ANDREEA MARIN, mesaj emotionant pe Facebook după căsătoria cu Tuncay

ANDREEA MARIN s-a măritat cu iubitul ei, medicul turc Tuncay Ozturk.  Înainte de anunţarea căsătoriei, Andreea Marin postase pe Internet o fotografie în care apare purtând pe deget o verighetă. Andreea Marin a revenit cu un anunţ explicit după anunţul oficial al casătoriei cu  Tuncay Ozturk. Mesajul a avut aproape 20.000 de Like şi mii de comentarii. 

„Dragii mei, dragele mele, va multumesc cu toata inima pentru minunatele mesaje, apeluri, sms-uri cu ganduri calde si iertare voua ca nu v-am raspuns, dar sper sa intelegeti de ce am ales sa stau departe de telefon sau de internet si sa traiesc aceste zile asa cum simt: in liniste, iubire si pace sufleteasca. Aveam nevoie sa fiu cu mintea si cu inima doar langa cele doua suflete atat de importante pentru mine, in intimitate. Pentru familia noastra, aceasta a fost cea mai buna alegere. Va multumesc pentru ca-mi intelegeti nevoia de discretie, mi-am dorit sa traiesc momentul nostru frumos si sensibil doar la adapostul vietii noastre private, fara fast, simplu si cu decenta potrivita amandurora. Si daca alegerea mea este sa nu intru in detalii cu privire la acest moment important pentru cuplul nostru, sper sa imi intelegeti si aceasta alegere si nevoia sufleteasca. As vrea tare mult sa va rog sa nu va suparati pentru faptul ca nu imi doresc interviuri cu privire la casatorie, nu este lipsa de respect, ci doar o dorinta profunda de a pastra puritatea unui asemenea moment. Multumesc pentru fiecare gand bun, va imbratisez, cu respect si aceeasi daruire, Andreea”, a scris Andreea Marin pe Facebook.

Andreea Marin s-a măritat cu iubitul ei, medicul turc Tuncay Ozturk. Anunţul a fost făcut chiar de iubitul divei, printr-un mesaj postat pe Facebook.

Dragi prieteni, de ceva timp am o relaţie foarte bună cu Andreea. Întotdeauna am vrut această relație departe de publicitate, din acest motiv nu am vorbi despre relația noastră nicăieri. Am luat măsuri serioase în ceea ce priveşte intimitatea noastră, pentru că suntem doi oameni maturi. Şi la fiecare etapă nu ne avem în vedere doar pe noi, ci şi familia noastră. Andreea a fost logodnica mea. Şi acum este o onoare pentru mine să împărtăşesc cu voi căsătoria noastră. Voi fi întotdeauna mândru să am o astfel de femeie minunată ca fiind soţia mea. Vă mulţumesc pentru gândurile bune şi să aveţi Un An Nou Fericit!”, a scris Tuncay Ozturk pe Facebook.

Citeşte şi: ANDREEA MARIN şi TUNCAY OZTURK, în luna de miere în Dubai. Cum arată verigheta Zânei

După divorţul de Ştefan Bănică, Andreea Marin s-a cuplat cu Tuncay Ozturk. Un bărbat de origine turcă, mai tânăr cu 12 ani. Dar cum dragostea nu are vârstă, Andreea Marin se declară împlinită, mai ales după ce a primit inelul de logodnă. Fosta Zână a surprizelor a declarat că ea şi iubitul ei au planuri de căsătorie.

Vezi şi: ANDREEA MARIN, anunţ-BOMBĂ, nimeni nu se aştepta la asta

 

Andreea Marin a anunţat pe contul ei de Facebook, în urmă cu un an, că ea şi soţul ei, Ştefan Bănică Jr., au decis de comun acord să se despartă, după o căsnicie care a durat şapte ani. „Dragii noştri, acest mesaj este pentru cei cărora le pasă cu adevărat de evoluţia noastră profesională şi personală şi care ne respectă intimitatea. După şapte ani de căsnicie, am decis de comun acord că e mai bine pentru noi să ne separăm, cu respect pentru tot ceea ce am construit împreună şi pentru copilul nostru”, a scris Andreea Marin în mesajul de pe Facebook.

ANDREEA MARIN, prima reacţie după căsătoria cu Tuncay


Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Ce trebuie să faci dacă vrei să-ți crească roșiile mari și gustoase. Acesta e metoda corectă de îngrijire, recomandată de grădinarii cu experiență
Capital.ro
INTERZIS PRIN LEGE pentru toată lumea. Legea adoptată astăzi, 21 MAI: Să fie sancţionaţi
Playtech.ro
Ruby, ţinută de INFARCT la TV! S-a văzut tot, dar nu i-a păsat. Telespectatorii s-au lipit de televizoare
DailyBusiness
Anunțul momentul pentru badantele care au lucrat în Italia! Cum pot ieși mai repede la pensie
Adevarul
Biserică din secolul al XIX-lea, pusă la pământ. Ambulanța pentru Monumente a ajuns prea târziu VIDEO
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
Tavi Colen și Alin Oprea, scandal fără sfârșit. Vorbe grele aruncate de cei doi
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”
Cancan.ro
Crimă de Sfinții Constantin și Elena! Și-a găsit părinții morți în casă 😲
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Cât costă o porție de mici în piața Obor. Nimeni nu se aștepta la un asemenea preț
Capital.ro
Legea pe care o așteaptă TOATĂ ROMÂNIA. E la un pas de marele vot din Parlament
StirileBZI
Se anunță tarife mai mici vara aceasta la biletele de avion! Despre ce destinații este vorba
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
„Tragedie pe două roți în Vaslui: Tânăra Ionela, aflată la pragul căsătoriei, și-a anunțat destinul în ultimul ei mesaj online – ‘Viața este o călătorie frumoas
MediaFlux
Vârsta de pensionare SE VA MODIFICA la fiecare 3 ani
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'