Andreea Marin: Nu pot spune că în sufletul meu s-au şters sentimentele VIDEO

Andreea Marin recunoaşte că, în ciuda divorţului, între ea şi Ştefan Bănică încă mai există iubire. Nu sentimentele i-au despărţit, ci opiniile diferite, spune vedeta. În plus, cei doi au făcut tot posibilul ca anunţul separării să nu îi afecteze pe copii.

31 ian. 2013, 07:50
Andreea Marin: Nu pot spune că în sufletul meu s-au şters sentimentele VIDEO

Am ştiut să facem lucrurile încât să rămânem prieteni buni, să avem o relaţie frumoasă pentru copilul nostru. Se poate întâmpla în viaţă să te desparţi, chiar dacă încă mai există iubire, pentru că eu nu pot spune că în sufletul meu s-au şters sentimentele. Se poate să te desparţi pentru că ai opinii diferite pe teme fundamentale, dar să ai educaţia, deschiderea, mintea de a vedea ce ai construit bun şi de a vrea să păstrezi ceea ce e bun şi să ai o relaţie frumoasă”, a declarat, pentru Look TV, Andreea Marin.

Pentru cei doi nu a fost deloc uşor să le explice copiilor de ce mama şi tata se despart.

Au plâns unul în braţele celuilalt, o imagine pentru noi ca părinţi nu a fost comodă. Oricâtă experienţă ai avea
ce să le mai explici, a fost o poveste greu de gestionat, acea seară. Singurul moment în care un copil poate suferi nu este din pricina părinţilor, noi am ştiut cum să explicăm”, a mai spus Zâna Surprizelor.

Andreea spune că discreţia privind relaţia ei cu Ştefan va continua şi nu îl va vorbi niciodată de rău.

Nu o să mă auziţi vorbind urât de el, oricât aţi insista. Pentru mine, este omul pe care l-am apreciat ca artist cu mult înainte ca noi să fim un cuplu. Îl voi susţine oricum, indiferent că vom lucra sau nu împreună„, a precizat Andreea Marin.