Andreea Marin poate dormi liniştită. S-a aflat cine este tatăl copiilor Adrianei Nicolae

Misterele din jurul Adrianei Nicolae au luat sfârşit. După luni de controverse în legătură cu paternitatea copiilor ei, adevăratul tată şi-a dezvăluit identitatea şi a recunoscut copiii. Este vorba despre fiul lui Cristian Ţânţăreanu, Dragoş.

24 apr. 2013, 11:03
Andreea Marin poate dormi liniştită. S-a aflat cine este tatăl copiilor Adrianei Nicolae

Adriana Nicolae a dat naştere zilele trecute celei de-a doua fiice, iar Cristian Ţânţăreanu a declarat că fiul său, Dragoş, este tatăl celor doi copii, scrie cancan.ro.

Eu cu Dragoş nu am avut o relaţie strânsă în ultima vreme. Ştiu că şi-a recunoscut fiica! Să mi-o aducă fiul meu să o văd. În viaţa fiilor mei nu mă bag, dar voi avea grijă ca fetiţei să nu-i lipsească nimic, niciodată„, a declarat Cristian Tânţăreanu.

În urmă cu ceva timp însă, Adriana a lăsat loc interpretărilor în ceea ce priveşte paternitatea copilului ei. Mai mult, vedeta a dat de înţeles că Ştefan Bănică Jr. ar fi fost tatăl primului ei copil. De aici şi până la o dispută cu Andreea Marin nu a fost decât un pas.

Dragoş Ţânţăreanu este căsătorit şi are doi copii şi cu soţia sa. Cu toate acestea, potrivit Libertatea, Dragoş ar fi părăsit domiciliul conjugal pentru Adriana.

Citeşte şi „Zâna Surprizelor”, într-o ipostază INCREDIBILĂ. A făcut CIRC la un eveniment monden VIDEO