Andreea Marin, prima declaraţie după ce s-a aflat că va fi colegă cu Mihaela Rădulescu

Andreea Marin si Mihaela Radulescu vor fi colege in noul show de dans care va fi lansat de Pro TV, "Uite cine danseaza".

17 feb. 2017, 07:45
Andreea Marin, prima declaraţie după ce s-a aflat că va fi colegă cu Mihaela Rădulescu

Andreea Marin si Mihaela Radulescu s-au contrat de mai multe ori in trecut, iar fanii se intreaba cum se vor purta cele doua rivale. Daca Mihaela Radulescu a spus ca stie sa faca diferenta intre munca si altele, Andreea Marin a vorbit si ea in Unica despre relatia pe care o va avea cuDiva de la Monaco.

Mihaela Rădulescu, dezvăluiri despre relaţia cu Andreea Marin. „Eu fac mereu diferenţa între muncă şi…”

„Sunt o fire constructiva si ceea ce stiu deja din experienta mea ca producator de formate de televiziune mari e ca succesul este atins doar atunci când fiecare membru al echipei isi face treaba bine si pune umarul de pe pozitia pe care se afla. Tot ce am eu de facut este sa imi urmez misiunea de jurat cu credinta, seriozitate si eleganta. Cele mai mari asteptari le am de la mine, asadar. Si totul va fi bine daca fiecare membru al echipei isi va intelege propriul rol, vazându-si cu seriozitate de treaba sa. E un puzzle, ideea e sa il completam impreuna”, a declarat Andreea Marin.