Andreea Marin, prima reacţie după ce Renata lui Leo de la Strehaia a fost filmată în timp ce pleca în miez de noapte de la Tuncay

La doar o lună de când a anunţat divorţul, Andreea Marin a fost înlocuită de o altă femeie. Paparazii au obţinut imagini uluitoare cu cea care îi face vizite lui Tuncay. Este vorba de Renata, fosta iubită a lui Leo de la Strehaia. Bruneta a fost de mai multe ori în vizită la Tuncay, chiar şi în miezul nopţii, și a plecat de la el în capot şi în papuci de casă. Întrebată ce părere are de noua femeie din viaţa fostului soţ, Andreea Marina precizat că a luat o decizie ferma si işi vede de drumul ei.

28 nov. 2016, 13:25
Andreea Marin, prima reacţie după ce Renata lui Leo de la Strehaia a fost filmată în timp ce pleca în miez de noapte de la Tuncay

Renata a fost surprinsă plecând din locuința lui Tuncay, potrivit România TV. Deşi a fost filmată în toiul nopții, îmbrăcată sumar, Renata spune că se tratează la clinica medicului fizioterapeut, din cauza unor probleme la spate. „Este treaba lor. Am fost doar noi doi si cu o domnisoara asistenta care a stat impreuna cu noi. Una blonda, nu stiu daca aceea despre care se spune, dar o domnisoara blonda care avea o legatura mai stransa cu acel doctor”, a spus bruneta.

Renata Gheorghe este fosta iubită a lui Leo de la Strehaia. După multe scandaluri cu mama sa pentru un loc în sufletul manelistului, Renata i-a devenit fiică vitregă lui Leo. La începutul anului, acesta a decis să se căsătoarească cu mama Renatei.

Andreea Marin a fost rezervata in privinta acestui subiect si a adoptat o atutudine demna. „Iertati-ma, eu am luat o decizie ferma si imi vad de drumul meu. Nu sunt eu persoana care trebuie sa raspunda pentru faptele altora”, a declarat Andreea Marin pentru WOWbiz.ro.

Andreea Marin şi Tuncay Ozturk s-au cunoscut în Turcia, în timp ce vedeta mergea la tratament la o clinică de renume din această ţară. Cei doi s-au căsătorit în 2013, iar Tuncay a decis atunci să îşi părăsească ţara natală.