Andreea Marin, primul mesaj după scandalul de la înmormântare

Andreea Marin a transmis primul mesaj după ce şi-a condus tatăl pe ultimul drum. Pe o reţea de socializare, diva îşi exprimă durerea faţă de pierderea suferită. Totul în contextul în care în acea zi fratele ei a bătut cu pumnii şi picioarele un cameraman care filma la înmormântare.

07 mart. 2016, 11:05
Andreea Marin, primul mesaj după scandalul de la înmormântare

Andreea Marin a reuşit să îşi adune puterile, după ce şi-a condus tatăl pe ultimul drum. Diva a postat pe un site de socializare un mesaj în care vorbeşte cu durere despre pierdea suferită.

„M-a îndemnat mereu să ţin fruntea sus şi mintea trează când speranţele păreau îngenuncheate. Să port culori şi doliul să-l ascund în suflet doar, să văd lumina şi pe timp de întuneric, să caut vârful când adulmecam prăpastia. Să mă bucur de fiece clipă, s-o trăiesc din plin, să-i molipsesc pe cei din jur cu poftă mea de viaţă. Şi asta o să fac, din nou, de mâine, în amintirea LUI. Pentru tristeţea de pe chip, va trebui să căutaţi în altă parte. Iar cea din suflet, e doar taina mea”, este mesajul transmis pe Facebook de Andreea Marin.

În mesajul postat, Andreea Marin nu face trimitere la scandalul care a avut loc chiar în ziua înmormântării. Fratele acesteia şi-a ieşit din fire în momentul în care a văzut că evenimentul este filmat şi a agresat un cameraman. Acesta a făcut deja o reclamaţie la poliţie.

Citeşte şi BĂTAIE la înmormântarea tatălui Andreei Marin. Fratele vedetei a lovit un jurnalist VIDEO