ANDREEA MARIN, răsturnare de situaţie. Mesajul postat în urmă cu puţin timp. „Îmi pare rău…”

Andreea Marin nu se află într-o perioadă tocmai bună din viaţa ei, după ce a anunţat că divorţează de soţul ei, Tuncay Ozturk, vedeta se confruntă cu o siţuaţie neplăcută, întrebările curg neîncetat, mai ales că cei doi nu au dezvăluit motivul real pentru care s-au hotărât să se separe.

13 dec. 2016, 09:41

Prezentatoarea a postat în această dimineaţă pe contul ei de Instagram o fotografie cu ea, în care zâmbeşte şi pare optimistă şi fericită, alături de un mesaj corespunzător, scrie cancan.ro.

Citeşte şi Tuncay Ozturk, dezvăluiri INCREDIBILE despre DIVORŢUL de Andreea Marin. „Ea a decis asta, m-a atacat!” VIDEO

„Pun la cale o ghiduşie-surpriză. Şi-mi pare rău, dar nu pot zice chiar nimic, nimic , nimic! Încă. 🙂 Bună dimineaţa!”, este mesajul postat de Andreea Marin la descrierea fotografiei.

Andreea Marin i-a declarat război lui Tuncay Ozturk atât pe reţelele de socializare, cât şi în instanţă. „Zâna” a spus că nu o să vorbească, însă tăcerea pare să o sufoce şi începe să dea cărţile pe faţă.

Citeşte şi Andreea Marin, REACŢIE DURĂ după ultimele dezvăluiri ale lui Tuncay Ozturk. L-A UMILIT

S-a zvonit că ar fi fost înşelată de turc, însă vedeta s-a săturat de povestea asta şi încet – încet transmite în spaţiul public mesaje prin intermediul cărora transmite faptul că s-a simţit folosită financiar de fostul soţ.