Andreea Marin, reacţie pe facebook după ce un copil a murit încercând să se ferească de un câine

Andreea Marin a avut o reacţie virulentă după ce un băieţel a murit încercând să se ferească de un câine. Incidentul i-a readus aminte vedetei de problema maidanezilor, ocazie cu care a postat un mesaj pe pagina ei de Facebook. Ea trage la răspundere autorităţile, dar şi ONG-urile de profil şi susţine că băiatul a murit nevinovat, asemeni altor copii.

21 sept. 2016, 06:52
Andreea Marin, reacţie pe facebook după ce un copil a murit încercând să se ferească de un câine

Andreea Marin este scandalizată după ce copilul de 8 ani a fost lovit de o maşină în timp ce încerca să se ferească de un câine.

„Nimeni nu are imunitate în astfel de situaţii. Avem autorităţi: ce fac ele, concret, ca astfel de poveşti să nu se mai întâmple? Avem ONG-uri de profil: de ce nu se implică mult mai activ, tocmai pentru că sunt bine informate şi se pricep, în a schimba lucrurile în bine, atât pentru oameni, cât şi pentru animale? Un singur lucru ştiu: că nu asta e normalitatea. Şi că acel copil a murit nevinovat. Ca şi mulţi alţii.”,a comentat Andreea Marin pe pagina ei de Facebook.

În urmă cu câteva luni, Andreea Marin a început un adevărat război atât cu vecinii, cât şi cu autorităţile din cauza maidanezilor. Vedeta a fost atacată de 3 câini chiar pe strada unde locuieşte.

Citeşte şi ACCIDENT MORTAL în Capitală. Un copil speriat de un câine maidanez a ieşit în stradă şi a fost lovit de o maşină