Andreea Marin riscă să ajungă la PUŞCĂRIE. Ce greşeală a făcut ZÂNA

Andreea Marin a anunţat că s-a înarmat şi că va omorî câinii care o vor mai ataca după ce, sâmbătă, a avut parte de un eveniment nefericit chiar pe strada sa.

04 iul. 2016, 08:49
Andreea Marin riscă să ajungă la PUŞCĂRIE. Ce greşeală a făcut ZÂNA

Andreea Marin (41 de ani) a fost atacată de patru câini şi, pentru că a chemat hingherii, şi-a pus aproape toţi vecinii în cap. Speriată de cele întâmplate, Andreea Marin a spus că nu se va teme să folosească arme letale, dacă va mai fi atacată de patrupede.

Andreea Marin vrea să omoare câinii care au atacat-o. „Mi-am luat ce trebuie, arme legale….” VIDEO

„Eu mi-am luat ce trebuie ca să mă apăr de ei, arme letale, ca să zic aşa. Dacă îi mai văd afară şi mă atacă vreunul, eu acţionez. Să nu vă plângeţi apoi că i-am omorât. Îmi spuneţi dumneavoastră că nu m-au atacat, îmi garantaţi asta? Mă doare în cur de garanţia dumneavoastră”, a izbucnit Andreea Marin.

Andreea Marin va avea probleme destul de grave dacă se va ţine de cuvânt. Asta pentru că, aşa cum prevede Legea 205/2004 privind protecţia animalelor, „constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an, sau cu amendă, uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept; rănirea sau schingiuirea animalelor. În plus, instanţa poate dispune ca pedeapsă complementară interdicţia de a deţine animale pentru o perioadă de la un an la 5 ani”.

„Ideea e că nu trebuie să fii nevoit să îţi cauţi arme să te aperi pe drumuri publice. Nu am luat nimic, dar m-am gândit să caut, însă apoi am considerat că e mai firesc să îşi facă treaba cei ce sunt plătiţi de noi pentru asta. Nu ştiu dacă există ceva ce te poate apăra în mod real, şi nici nu suntem în junglă să ieşim cu frică din casă. Nu e normal”, a spus Andreea Marin pentru Click.