Andreea Marin s-a întors în România. Vedeta a fost scoasă cu o maşină, direct de pe pistă

Andreea Marin Bănică se pare că s-a hotărât să se întoarcă în România, unde are de înfruntat un divorţ. Vedeta a aterizat sâmbătă seara pe Aeroportul Otopeni, în jurul orei 21.00. Potrivit România TV, Zâna Surprizelor a fost preluată, direct de pe pistă, de o maşină închiriată.

19 ian. 2013, 19:04
Andreea Marin s-a întors în România. Vedeta a fost scoasă cu o maşină, direct de pe pistă

Andreea Marin s-a întors în ţară, potrivit România TV. Zâna a aterizat pe Aeroportul Otopeni în jurul orei 21.00, împreună cu fiica sa, Violeta. Ştefan Bănică s-a întors ieri dimineaţă din vacanţa din Dubai. Singur. Nu a dat nicio informaţie despre soţia şi fiica sa, şi, mai mult decât atât, a fost ironic întrebându-se în faţa jurnaliştilor unde o fi Andreea.

Gurile rele susţin că infidelitatea lui Ştefan Bănică Jr. fi pus capăt mariajului dintre el şi Zână.

Vedeta de televiziune Andreea Marin şi artistul Ştefan Bănică au decis să divorţeze, după 7 ani de căsnicie.

„Dragii noştri, acest mesaj este pentru cei cărora le pasă cu adevărat de evoluţia noastră profesională şi personală si care ne respecta intimitatea. Dupa 7 ani de casnicie, am decis de comun acord ca e mai bine pentru noi sa ne separam, cu respect pentru tot ceea ce am construit impreuna si pentru copilul nostru. Planurile noastre de viitor nu mai coincid, dar vom continua sa avem o relatie civilizata, calda, atat pentru fetita noastra, cat si pentru noi. Ne-am trait relatia cu discretie, atat cat ne-a permis statutul de persoana publica, ce inseamna pentru altii in ziua de astazi, din pacate, transformarea vietii particulare intr-o telenovela. Dorinta noastra este sa depasim si acest moment cu aceeasi discretie, chiar daca suntem constienti de valul de speculatii si neadevaruri ce va urma, de aceea va rugam sa intelegeti decizia noastra de a nu acorda interviuri, spre a ne proteja familiile si mai ales copiii. Va multumim, un gand bun! Andreea si Stefan Banica”, au scris, pe conturile de Facebook, Andreea Bănică şi Ştefan Bănică.