Andreea Marin se luptă cu O BOALĂ apărută pe fond de STRES

Andreea Marin a urmat o cură de detoxifiere la un centru din Brașov din cauza unor probleme de sănătate despre care a vorbit într-o emisiune tv.

14 ian. 2017, 15:12
Andreea Marin se luptă cu O BOALĂ apărută pe fond de STRES

Andreea Marin s-a declarat foarte mulțumită de această cura, prin care speră să câştige lupta cu o gastrită care o supără de foarte mult timp.

Andreea Marin, APEL DISPERAT. „Nu există durere mai mare ca atunci când copilul tău…”

„Bolile încep odată cu acumularea toxinelor, a emoţiilor negative, a dezechilibrului consumului energetic. Avem nevoie măcar o dată pe an de o restartare. Avem nevoie să facem asta pentru sănătatea noastră. Nu slăbești foarte mult, ci 4-5 kilograme într-o săptămână maxim.

Detoxifierea e de mai multe feluri. Toxinele și stresul creează obstacole în calea funcționării normale a corpului nostru. Eu am ales varianta de detoxifiere pe bază de lichide. Asta de dimineață până seara. Nu îți este foame… Și ai o energie extraordinară.

Mi s-a spus că anumite alimente nu sunt bune pentru mine. De exemplu, eu am niște probleme legate de o gastrită pe bază de stres, de mai multă vreme, și atunci anumite alimente nu îmi sunt recomandate în exces, deși mie îmi plac. În mod normal, e bine să stai minimum 7-8 zile la o dietă de detoxifiere. Eu am venit 3 zile într-un week-end și alte 3 în alt week-end”, a declarat Andreea Marin.