Andreea Marin şi Ştefan Bănică DIVORŢEAZĂ. După anunţul DESPĂRŢIRII, au plecat ÎMPREUNĂ în vacanţă

Vedeta de televiziune Andreea Marin şi artistul Ştefan Bănică au decis să divorţeze, după 7 ani de căsnicie. Însă, înainte de a posta pe Internet anunţul ce avea să surprindă pe toată lumea, ei au plecat într-o discreţie absolută într-o vacanţă, având ca destinaţie o ţară exotică.

10 ian. 2013, 21:12

Andreea şi Ştefan Banică Jr nu au ascuns niciodată posibilitatea unei despărţiri, însă nimeni nu s-a aşteptat să regizeze divorţul până la cel mai mic detaliu. Cancan i-a fotografiat pe Aeroportul Otopeni, când au plecat în ultima vacanţă în calitate de soţi.

Andreea şi Ştefan s-au comportat exemplar, poate şi pentru a nu atrage atentia, având grijă să nu stârnească nici cea mai mică bănuială că viaţa lor se va schimba radical după terminarea sejurului.

Înainte ca avionul să decoleze, în acelaşi timp, Andreea şi Ştefan Bănică au postat pe site-urile de socializare un mesaj prin care anunţau că au decis să divorţeze, după 7 ani de căsnicie.

Cei doi au recurs la acest gest tocmai pentru a o proteja pe Violeta de întreg acest haos, dar mai ales pentru a evita să răspundă întrebărilor şi să dea explicaţii cu privire la decizia separării.