Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr., încurajaţi şi criticaţi pe Facebook, după anunţul divorţului

După ce Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr. au anunţat, joi, pe Facebook, că vor divorţa, aceştia au primit numeroase mesaje de încurajare, dar au fost şi criticaţi de fanii lor.

11 ian. 2013, 10:06
Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr., încurajaţi şi criticaţi pe Facebook, după anunţul divorţului

Iată o parte din mesajele primite de cei doi, potrivit libertatea.ro:

„Sunteți liberi să alegeți cum vă trăiți viețile. Aveți mare grijă de copilul vostru. Este ceea ce rămâne în urma voastră și cel ce o să vă judece. Sau nu. Asta ține de voi. În rest, sănătate și fericire amândurora. Cu respect, un român care vă apreciază pe amândoi”.

„E foarte greu să treci peste orice fel de violență domestică, verbală, fizică, dar nu este imposibil, o spun din proprie experiență. Curaj, curaj, nu ești și nu ai fost niciodată singură. Nimic în viață nu este întâmplător, privește doar înainte”

„A mai dispărut încă un model de familie pentru mulți care vă aveau exemplu. Păcat că în viață facem promisiuni în față altarului și renunțăm foarte rapid la ele”.

„Păcat de fetița voastră! E urât! Persoanele din ziua de astăzi (în special persoanele publice) nu realizeaza că înainte să faci un copil trebuie să te gândești dacă îi poți oferi o viață alături de ambii părinti. La vârsta la care sunteți, ar fi trebuit să reflectați mai mult asupra acestei probleme (în special Ștefan)”.

Andreea Marin şi Ştefan Bănică au anunţat, joi, că au decis, „de comun acord”, să pună capăt mariajului de şapte ani. Cei doi au împreună o fetiţă, Violeta, în vârstă de cinci ani.