Andreea Marin suferă pe Facebook. Pentru cine se roagă vedeta

De când şi-au anunţat oficial divorţul pe un site de socializare, Andreea Marin şi Ştefan Bănică sunt hărţuiţi continuu de jurnalişti. "Zâna Surprizelor" a postat, marţi, pe Facebook, o rugăciune în speranţa că îşi va găsi liniştea cu ajutorul celor sfinte.

23 ian. 2013, 07:45
Andreea Marin suferă pe Facebook. Pentru cine se roagă vedeta

Andreea Marin a împărtăşit cu fanii săi de pe Facebook o rugăciune. Ea se roagă la Dumnezeu să o ierte pentru trufia de a cere să-i fie mai bine şi speră că o va ajuta să scape de necaz.

„Uneori e bine să ne întoarcem la cele sfinte din noi…

Rugaciunea Părintelui Arsenie Boca

O, iarta-mi Doamne atatea rugaciuni
Prin care-Ti cer doar paine si paza si minuni,
Caci am facut adesea din Tine robul meu
Nu eu ascult de Tine, ci Tu, de ce spun eu,
In loc sa vreau eu, Doamne, sa fie voia Ta
Iti cer intr-una sa faci Tu, voia mea,
Iti cer s-alungi necazul, sa nu-mi trimiti ce vrei
Si sa-mi slujesti in toate, sa-mi dai fara sa-mi iei,
Gandindu-ma ca daca iti cant si Te slavesc
Am drept sa-ti cer intr-una sa faci tot ce doresc.

O, iarta-mi felu-acesta nebun de-a ma ruga
Si-nvata-ma ca altfel sa stau in fata Ta,
Nu tot cerandu-ti Tie sa fii Tu robul meu,
Ci Tu, cerandu-mi mie, iar robul sa fiu eu;
Sa inteleg ca felul cel mai bun de-a ma ruga
E sa doresc in toate sa fie voia Ta.

Binecuvantarea Domnului peste voi, cu al Sau har si cu a Sa iubire de oameni totdeauna, acum si pururea si in vecii vecilor!”, a scris vedeta pe pagina personală de Facebook.

Cu câteva zile înainte, Andreea Marin le-a transmis un mesaj dur jurnaliştilor care au hărţuit-o pe drumul de la aeroport până acasă.

Vedeta de televiziune şi artistul Ştefan Bănică au anunţat pe 10 ianuarie că au decis să divorţeze, după 7 ani de căsnicie.

„Dragii noştri, acest mesaj este pentru cei cărora le pasă cu adevărat de evoluţia noastră profesională şi personală si care ne respecta intimitatea. Dupa 7 ani de casnicie, am decis de comun acord ca e mai bine pentru noi sa ne separam, cu respect pentru tot ceea ce am construit impreuna si pentru copilul nostru. Planurile noastre de viitor nu mai coincid, dar vom continua sa avem o relatie civilizata, calda, atat pentru fetita noastra, cat si pentru noi. Ne-am trait relatia cu discretie, atat cat ne-a permis statutul de persoana publica, ce inseamna pentru altii in ziua de astazi, din pacate, transformarea vietii particulare intr-o telenovela. Dorinta noastra este sa depasim si acest moment cu aceeasi discretie, chiar daca suntem constienti de valul de speculatii si neadevaruri ce va urma, de aceea va rugam sa intelegeti decizia noastra de a nu acorda interviuri, spre a ne proteja familiile si mai ales copiii. Va multumim, un gand bun! Andreea si Stefan Banica”, au scris, pe conturile de Facebook, Andreea Bănică şi Ştefan Bănică.