Andreea Marin, suspectă de CANCER? Primele declaraţii ale vedetei despre ANALIZELE MEDICALE

Publicat: Miercuri, 12 Decembrie 2018 16:41 // Actualizat: Miercuri, 12 Decembrie 2018 16:41 // Sursa: romaniatv.net

Andreea Marin a suferit recent o nouă intervenție chirurgicală la coloană, după ce, în 2012, a fost operată la o clinică privată din Turcia. Vedeta a dezvăluit că procedura medicală i-a dat mari emoții, întrucât exista riscul unui răspuns nefavorabil pentru biopsia realizată în timpul operației.

Andreea Marin (43 de ani) se află în proces de recuperare după operația la coloană suferită luna trecută.

"Am scăpat de o povară care apăsa pe coloana mea și îmi îngreuna viața, așa că de acum voi zbura!", a declarat Andreea după externare.

Andreea Marin a cedat! "Am făcut-o şi eu, din disperarea de a supravieţui!" FOTO

Vedetei i-a fost îndepărtat ultimul pansament și are puține lucruri de care trebuie să țină cont. Altfel, poate conduce din nou și chiar merge pe tocuri, însă evită excesele de orice fel în această perioadă.

"Nu am restricții, poate doar protejarea zonei unde a avut loc incizia în timpul intervenției. Deocamdată, la sala de sport ocolesc anumite mișcări, dar îmi sunt permise celelalte 90%. Mi-am reluat deja complet activitatea și săptămâna aceasta, doctorul Dragoș Zamfirescu m-a scăpat și de ultimul pansament. Așa că mi-am regăsit confortul. Deocamdată lucrez cu un antrenor personal la Bodyshape Transformation Center, care știe să ocolească mișcările care mi-ar forța zona cervicală. În rest, orice exercițiu e permis", a declarat, pentru Click!, Andreea Marin.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
analize medicale Andreea Marin biopsie cancer operaţie
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
13 dec 00:43
Răspunde | Votează email 0 email
Camila Rodela
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: [email protected] și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(
1
EUR
4.8347
RON
12 Aug
noapte 18 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H