Andreea Paul: Am şi eu un bileţel roz. Pe el scrie Vasile Blaga preşedinte

Vicepreşedintele PDL Andreea Paul a declarat, sâmbătă, la convenţia partidului, că "are şi ea un bilet roz", pe care scrie "Vasile Blaga preşedinte", arătând că democrat-liberalii nu aleg la Convenţie "mopul sau andrelele", transmite Mediafax.

23 mart. 2013, 13:54
Andreea Paul: Am şi eu un bileţel roz. Pe el scrie Vasile Blaga preşedinte

„Nu avem nevoie de exerciţii de imagine, de seducţie şi de abandonare, de promisiuni neonorate şi dezonorante. Avem nevoie să arătăm României puterea unor arhitecţi cu viziune, nu cea de cârpaci, de conjunctură. Astăzi, noi nu alegem un exerciţiu de imagine, mopul sau andrelele, astăzi noi alegem soluţia pentru a reorganiza partidul”, a spus Paul, care a pledat pentru alegerea lui Vasile Blaga în funcţia de preşedinte al PDL.

Ea a arătat că unii dintre democrat-liberali îl cunosc pe actualul preşedinte al PDL ca „Vasile Schengen Blaga”.

„PDL este un partid puternic. Vasile Blaga este omul continutăţii, nu avem nevoie de încă o aventură identitară”, a mai spus Andreea Paul.

Ea a arătat că democrat-liberalii nu-i pot imputa lui Vasile Blaga pierderea de voturi dintre alegerile locale şi parlamentare.

„PDL, prin Vasile Blaga este un partid temut de adversari. Iar, la final, o mărturisire: Am şi eu un bilet roz! Pe el scrie Vasile Blaga preşedinte!”, a remarcat vicepreşedintele PDL, făcând referire astfel la „războiul bileţelelor” din timpul guvernării Tăriceanu, episod a cărei protagonistă a fost Elena Udrea.