Andreea Paul (PDL): USL e terminat din punct de vedere politic. Terminat şi devorat din interior

Prim-vicepreşedintele PDL Andreea Paul consideră că USL este 'terminat din punct de vedere politic' şi crede că anul 2014 va fi cel al unificării dreptei, transmite USL.

30 dec. 2013, 13:35
Andreea Paul (PDL): USL e terminat din punct de vedere politic. Terminat şi devorat din interior

‘Din punct de vedere politic USL-ul este terminat şi deja devorat din interior. Este doar o chestiune de timp până când şi public îşi vor recunoaşte acest eşec’, a spus parlamentarul.

Aceasta nu a dorit să precizeze când estimează ruperea USL, afirmând că este ‘prea puţin important’. ‘Important este că este un proiect eşuat, că au alimentat foarte tare speranţele românilor că au fost extrem de populişti în campania electorală, nu şi-au asumat criza financiară şi economică globală căreia a trebuie să-i facă faţă România şi guvernul care orice cromatică ar fi avut trebuia să ia măsuri nepopulare, şi plătesc acum cu vârf şi îndesat’, a mai spus deputatul.

Andreea Paul consideră că 2013 a fost ‘anul furiei corupţiei‘ şi de la 2014 aşteaptă unificarea dreptei.

‘Anul 2013 se caracterizează din punct de vedere politic prin multă forfotă, anarhie, lovituri de imagine, minciuni, taxe, haos, avorturi politice şi naşteri eşuate. 2014 cred că va fi anul unităţii dreptei, unitate cu oamenii de dreapta lucizi, în căutare de lideri de anvergură şi care vor să dea o şansă ţării noastre. Unitate cu orgoliile în mişcare, dar fără suflu pentru maratonul de anul viitor. Niciun lider conştient de propria lui forţă nu poate neglija adevărata mişcare politică şi civică care funcţionează pe principiul ‘Uniţi ne salvăm’. Ori, politica lui 2014 nu mai poate fi un joc între câţiva cunoscuţi’, a declarat aceasta.

În aceste condiţii, susţine parlamentarul, ţinta sa şi a PDL este de a face opoziţie fermă ‘minciunilor şi acţiunilor puterii incompetente’.

‘Semnalez şi un risc major, anul 2014 va fi anul antieuropenismului şi al unui populism dus până la extrem de PSD. Politicienii de stânga vor da vina pe PDL şi pe Europa pe incapacitatea lor de a guverna bine. Vor fi de vină toţi ceilalţi, dar nu ei’, a punctat deputatul.

VEZI SI:

Boc: USL şi-a dat arama pe faţă în 2013, adevărata faţă a USL înseamnă impozite şi taxe mărite