Andreea Popescu a ajuns la spital cu copiii, în Filipine. Fosta dansatoare a Deliei are o vacanță de coșmar: „Așteptăm analizele”

Andreea Popescu a ajuns la spital cu copiii, în Filipine. Fosta dansatoare a Deliei a avut parte de momente cumplite, după ce doi dintre copii s-au îmbolnăvit imediat ce au ajuns pe insulă. Ceea ce trebuia să fie o vacanță perfectă, s-a transformat într-una plină de griji.

30 aug. 2023, 10:01
Andreea Popescu a ajuns la spital cu copiii, în Filipine. Fosta dansatoare a Deliei are o vacanță de coșmar: „Așteptăm analizele”
Andreea Popescu a ajuns la spital cu copiii, în Filipine

Andreea Popescu a ajuns la spital cu copiii, în Filipine. Fosta dansatoare și Rareș Cojoc au decis să plece, însoțiți de cei mici, într-o vacanță exotică. Totul a decurs bine până la un punct, până când cei mici, din câte se pare, s-au îmbolnăvit.

Citește și: Rareș Cojoc, soțul Andreei Popescu, parcurs fulminant: de la dansator profesionist la dezvoltator imobiliar de succes: „Sportul de performanță te formează ca om, îți oferă o pregătire și o determinare la nivel psihologic pe care nicio școală nu ți-o poate preda”

Andreea Popescu a ajuns la spital cu copiii, în Filipine

În loc de plimbări și vizitat locuri noi, Andreea și Rareș a trebuit să ajungă la spital, pentru ca doctorii să analizeze starea în care se află Ioachim, băiatul cel mare, și Anastasia. Bruneta a postat un videoclip în care Ioachim este preluat dintr-o mașină de o asistentă din Filipine.

Andreea Popescu nu a spus despre ce probleme este vorba, însă în aceste momente așteaptă analizele. ”Și am ajuns la spital în Il Nido Palawan. Așteptăm analizele.”, a scris Andreea Popescu pe Instagram.

Micuții au primit îngrijiri medicale, iar, în urma analizelor efectuate, medicii le-au pus diagnosticul de pneumonie. „Sunt ok acum copiii, am plecat de la spital. Iau tratament”, a declarat bruneta, pentru Click.ro.

Andreea Popescu, dezvăluiri neștiute despre relația cu soțul ei

Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani și formează unul dintre cele mai iubite și apreciate cupluri din lumea mondenă. Ei sunt extrem de activi în mediul online, acolo unde își țin fanii la curent cu lucrurile care se întâmplă zilnic în viața lor.

Andreea Popescu și Rareș Cojoc și-au unit destinele în urmă cu șapte ani. Amândoi sunt dansatori de profesie, lucru care i-a apropiat și mai mult. „Pasiunea mea pentru dans l-a atras pe el la mine. Noi ne-am văzut la o petrecere și m-a luat la dans. Am dansat salsa și nu mă gândeam decât ce face. Apoi lui i-a plăcut de mine că eram prin presă. Dar, da, pot spune că dansul ne-a apropiat”, a declarat vedeta.