Andreea Raicu a dat lovitura în afaceri. Ce profit uriaș a avut firma fostei prezentatoare tv. „Am avut curaj”

Andreea Raicu s-a retras din televiziune cu mulți ani în urmă, deși aceasta e meseria care i-a adus succesul, și a decis să se dedice altor activități.

15 feb. 2024, 18:42
Andreea Raicu a dat lovitura în afaceri. Ce profit uriaș a avut firma fostei prezentatoare tv. „Am avut curaj”

Andreea Raicu și-a deschis propriul business, un magazin fizic de haine, care pare să meargă din ce în ce mai bine.

Magazinul de haine i-a adus un profit uriaș vedetei în 2022: 121,980.00 lei. Ideea de a avea propriul business a pornit de la ideea că a vrut să aibă un spațiu în care oamenii să se deconecteze de la grijile de zi cu zi și să poată merge într-un loc care îi ajută în acest sens.

Citește și Andreea Berecleanu, cu gândul la copiii ei. Unde locuiesc Eva și Petru în prezent. ”Acum se îngrijesc singuri. A fost greu, mi-a fost foarte rău”

„Am avut curajul să deschid un magazin fizic pentru că foarte multă lume a cerut-o și doi la mână într-o eră a online-ului, oamenii ajung să se deconecteze foarte tare unii de la alții și am creat un spațiu în care vreau să creez conexiune”, a explicat vedeta, pentru Ego.ro.

„Nu este un simplu magazin, ci este un loc în care oamenii se opresc din toată agitația zilnică și au o experiență diferită. Se opresc, se relaxează, experimentează ceva diferit, se uită la rochii, se probează și creează o conexiune cu mine sau cu oamenii din echipa mea. În momentul în care cineva intră la noi în magazin avem grijă să-i întrebăm ce-și doresc, întotdeauna, prosecco, șampanie, orice în așa fel încât să-i facem să se simtă bine. De fiecare avem foarte multă grijă pentru că chiar ne dorim să se creeze o conexiune. Acel lucru după care noi toți tânjim, dar nu prea îl avem”, a adăugat Andreea Raicu.

Nu e singura activitate a Andreei Raicu. Fosta prezentatoare oferă și cursuri de dezvoltare personală, nutriție, beauty și fashion.

Citește și Loredana Chivu a mai câștigat o luptă cu fostul iubit. La aproape un an de la despărțire, bărbatul încă nu îi dă pace blondinei