Timpul nu iartă pe nimeni. Andreea Raicu, așa cum nu ați mai văzut-o niciodată. Elegantă, rafinată, dar îmbătrânită prematur. Cum arată acum una dintre cele mai dorite femei din România

Andreea Raicu a început să-și arate vârsta. Printre proiecte, filmări, invitații în emisiuni, afaceri, fosta prezentatoare tv încearcă să-și facă timp și de ea.

16 iul. 2023, 11:03
Timpul nu iartă pe nimeni. Andreea Raicu, așa cum nu ați mai văzut-o niciodată. Elegantă, rafinată, dar îmbătrânită prematur. Cum arată acum una dintre cele mai dorite femei din România

Andreea Raicu, una dintre cele mai frumoase și dorite femei din România, a început să-și piardă din strălucire, odată cu vârsta.

Fosta prezentatoare a fost văzută recent în zona de nord a Bucureșiului, în timp ce se îndrepta către Biutiful. Îmbrăcată elegant, într-o rochie mulată pe corp, fucsia, și cu o pereche de sandale cu toc nu foarte înalt, a reușit să atragă toate privirile. Și-a accesorizat ținuta într-un mod subtil, adăugând o pereche de cercei mari, ceas, brățară și o geantă bej. Deși eleganța și rafinamentul și le-a păstrat, chipul Andreei Raicu e schimbat. Vârsta își spune abia acum cuvântul, are riduri și cearcăne și nici zâmbetul nu mai e ca pe vremuri, po0trivit Cancan.

Citește și Andrei Neacșu, soțul Ilincăi Vandici, prins cu amanta la mare. Cei doi au fost fotografiați în ipostaze intime

Andreea Raicu a fost și poate că încă este printre cele mai râvnite femei din țară. A cucerit dintotdeauna inimile bărbaților. Matei Stratan, fiul lui “Mr. NoCash”, e unul dintre bărbații cu care a fost. A avut o relație cu Cristi Chivu, cu Tudor Chirilă, Horia Tecău, însă ulterior nu a mai vrut să vorbească despre viața ei personală, astfel că i-a ținut departe de ochii curioșilor pe următorii parteneri.

La cei 45 de ani ai săi, Andreea Raicu nu își dorește să ajungă în fața altarului cu orice preț.

“Căsătoria, pentru mine, nu e un scop în viață. Cumva, pentru mine, un scop în viață este o relație echilibrată, e consecința unei relații echilibrate. Și văd foarte multe femei, cum și eu am fost la rândul meu, obsedate de a se mărita și de a avea o familie.

Citește și Georgiana Lobonț, nevoită să ia o decizie radicală când a aflat că e însărcinată: „Nu e ok, nu ai voie, nu te lasă”

Eu nu spun că e un lucru greșit să-ți dorești asta. Îmi doresc să-mi fac o familie, dar nu este scopul de a mă mărita cu orice preț, de a fi într-o relație doar pentru că așa îți cere societatea”, a mărturisit Andreea Raicu, în urmă cu ceva timp.