Andreea Raicu, după accidentul rutier: „Am avut noroc…Într-o fracţiune de secundă totul se poate termina”

Prezentatoarea Andreea Raicu a fost implicată zilele trecut într-un accident rutier, după ce un șofer neatent i-a lovit mașina, pe care a proiectat-o într-un alt autoturism. În urma impactului, vedeta a fost transportată la spital și acum este nevoită să poarte un guler cervical.

14 feb. 2015, 20:54
Andreea Raicu, după accidentul rutier: „Am avut noroc…Într-o fracţiune de secundă totul se poate termina”

Andreea Raicu a suferit un accident rutier. În urma impactului, vedeta a fost transportată la spital și acum este nevoită să poarte un guler cervical. „Accidentul de masina – usor – pe care l-am avut zilele trecute mi-a mai dovedit inca o data cat de important e sa fim mereu cu ochii in patru, cu adevarat constienti de tot ce traim. In urma cu cateva zile eram in masina si vorbeam la telefon – legal, cu handsfree – cu o prietena buna. Ea imi spunea ca nu face meditatie pentru ca nu are timp! Si nu doar ea imi spune asta! Eu incercam sa-i explic ca a medita nu inseamna, asa cum gresit crede foarte multa lume, sa stai izolat intr-un colt, ci sa reusesti sa fii cu adevarat constient de gandurile tale, de prezent, de ceea ce faci. Ii spuneam ca poti medita chiar si atunci cand esti in masina si conduci pentru ca asta inseamna sa fii cu adevarat atent la ce faci si la ce ti se intampla.

Andreea Raicu, implicată într-un accident rutier. A ajuns de URGENŢĂ la spital

Paradoxal, fix in acel moment cineva nu era atent la ce facea. Si a provocat un accident: a lovit masina mea si a proiectat-o in cea din fata. Nu va speriati, am avut noroc ca nu avea viteza mare si nu s-a intamplat o tragedie. In urma impactului m-am ales cu o zguduitura puternica si cu un guler cervical – prietenii, ca sa faca haz de necaz, spun ca e bun pentru ca pe vremea asta ma apara de frig – pe care trebuie sa-l port timp de o saptamana si cu multe numele de telefon de la companii de taxi, pentru ca masina mea a suferit mai mult decat mine si e in service, pentru reparatii. Da, recunosc ca pe moment m-am speriat. Nimanui nu-i e usor sa treaca printr-un incident rutier, iar eu mai am si cateva antecedente neplacute. Mai o bara infundata, mai o usa zgariata, toba de esapament compromisa… Dar dupa ce m-am linistit, am reusit chiar sa gasesc o parte buna. Acest eveniment mi-a reamintit cat de fragila e viata, cat de expusi suntem zi de zi la intamplari care ne pot schimba traiul radical. De fiecare data cand ne urcam in masina ne asumam un risc. De fiecare data! Pentru ca nu e suficient ca noi sa fim mereu foarte atenti si prudenti. E vital ca toti participantii la trafic sa-si dea seama ca nu e de gluma: miza nu e doar propria viata, ci si a celor din jur. A sofa implica o contientizare reala a situatiilor in care ne aflam. Intr-o fractiune de secunda totul se poate termina, nu e nevoie de mai mult! Traficul e un film cu final neasteptat!”, a scris vedeta pe blogul personal.