Andreea Raicu face BANI FRUMOŞI după ce a renunţat la televiziune. O şedinţă costă 450 DE LEI

Andreea Raicu (41 de ani) s-a reinventat în India, și-a schimbat complet stilul de viață și acum îi ajută și pe alții să facă același lucru. Pe bani!

11 iun. 2019, 14:22
Andreea Raicu face BANI FRUMOŞI după ce a renunţat la televiziune. O şedinţă costă 450 DE LEI

Andreea Raicu se prezintă ca autor, speaker motivațional, life coach și promotor al unui stil de viață sănătos, cu certificări în tehnici de mindfulness și meditație, care îi permit să faciliteze meditații, training-uri de dezvoltare personală și sesiuni de counseling.

Andreea Raicu s-a pozat GOALĂ PUŞCĂ la 41 DE ANI. Vedeta arată demenţial FOTO

Vedeta comercializează în continuare pe site-ul ei tricouri și hanorace cu mesaje motivaționale, cu prețuri între 85 și 195 de lei, sticle personalizate și lumânări parfumate. Însă cei mai mulți bani vin, probabil, din orele de consiliere și programele de meditații.

Andreea Raicu, confesiune intimă. „Până acum îmi era ruşine să recunosc!”

Programul de 28 de zile de meditații ghidate, bazat pe experiențele profesionale și personale care au ajutat-o pe să înțeleagă ce înseamnă o viață trăită în echilibru, costă 149,99 lei.

Prin programul de Mind & Body Coaching, Andreea Raicu oferă sesiuni one-to-one și abonamente săptămânale de consiliere (via chat), iar o ședință de 50 de minute costă 450 de lei.