Andreea Raicu, mărturisiri emoţionante. "Am plâns ori de câte ori am simţit că trebuie să o fac"

Publicat: Miercuri, 19 Septembrie 2018 22:03 // Actualizat: Miercuri, 19 Septembrie 2018 22:03 // Sursa: romaniatv.net

Andreea Raicu și-a deschis sufletul și a vorbit despre lucrurile care o fac să plângă.

Andreea Raicu a făcut mărturisiri de suflet, edezvăluind că este o persoană foarte emotivă, care nu-și poate stăpâni lacrimile atunci când o emoționează ceva.

Andreea Raicu a pozat fără sutien la 40 de ani. Ce mesaj a avut pentru fani FOTO

"Sunt un om emotiv. O moștenesc pe mama și uneori mă sperii cât de mult semănăm la acest capitol. Cu toate astea, uneori mi se pare ciudat că plânge la exact aceleași lucruri la care fix plâng și eu. Ironic, dar adevărat.

Mă bucur că nu am fost crescută să îmi reprim plânsul. Au fost alte lucruri pe care am fost învățată că nu e frumos să le fac, dar să plâng, slavă Domnului, nu m-am abținut niciodată. E drept că aveam și motive, mai ales că mama plecă destul de des și îmi era foarte dor de ea.

Spun că mă bucur pentru că într-o societate ca a noastră cei mai mulți au fost crescuți să nu își dea voie să își exprime emoțiile, să nu își dea voie să plângă. Fie că era considerat rușinos sau nedemn, plânsul era de neacceptat. Poate că nici eu, de-a lungul timpului, nu am lăsat pe toată lumea să îmi vadă lacrimile curgând pe obraji, dar în ultimii ani nu am mai avut această problemă și am plâns ori de câte ori am simțit că trebuie să o fac, fie că eram acasă, în restaurant, pe stradă, în mall sau mai știu eu unde, spre disperarea celor cu care eram, care se gândeau că ei erau motivul stării mele. Poate uneori chiar erau", a scris, pe blog, Andreea Raicu.

Andreea Raicu, declaraţii despre depresie şi iubire. "Mi-a fost teamă că o să mor, că o să fiu împinsă să fac asta..."

Vedeta a mărturisit că printre lucrurile care o fac să plângă sunt despărțirile: "Nu îmi plac despărțirile. Știu, nimănui nu îi plac, dar pentru mine sunt ceva ce aș vrea să evit cu orice preț, mai ales din cauza plecărilor foarte dese ale mamei mele în copilărie. În timp, am învățat cum să le fac față mai bine, având în vedere că în trecut mi-era greu să mă despart chiar și de un creion".

Andreea Raicu, declaraţii dureroase despre despărţire. "Mă înecam de plâns, aş fi facut orice să nu plece"

Andreea Raicu a mai afirmat că plânge în momentele grele, atunci când e bucuroasă, la performanțele sportivilor români, la filme și în alte câteva situații.

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Andreea Raicu blog Andreea Raicu emoţii plâns
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7559
RON
22 Feb
noapte 2 °
zi 5 °
Ultimele joburi adaugate
24 H