Andreea Raicu, printre protestatarii din Piaţa Universităţii: „Am fost îndurerată, revoltată, îngrozită”

Andreea Raicu s-a numărat, marţi, printre românii care au ieşit în stradă pentru a cere demisia celor pe care-i consideră responsabili de tragedia din Colectiv.

05 nov. 2015, 15:21
Andreea Raicu, printre protestatarii din Piaţa Universităţii: „Am fost îndurerată, revoltată, îngrozită”

Andreea Raicu a explicat, pe blogul ei, motivele ce au determinat-o să iasă în stradă, marţi, alături 32.000 de români, scrie libertatea.ro.

Am iesit aseara in strada pentru ca am fost indurerata, revoltata, ingrozita din cauza tragediei din Colectiv. Revoltata e putin spus… e inadmisibil ca la patru zile de la aceasta nenorocire nimeni sa nu-si fi asumat raspunderea.

Citeşte şi Reacţia Andrei, după protestele la care au venit 70.000 de oameni

Aveam impresia ca traiesc in tara nimanui, in tara in care politicienii isi aroga toate meritele pentru reusite (uneori care nici macar nu le apartin) si se fac nevazuti cand vine vorba de greutati. (…)

Asa ca am iesit in strada! E important Facebook-ul, e important sa spunem ce simtim, dar cuvintele nu sunt suficiente. Fapte sunt cele care conteaza asa ca am trecut la fapte.
Cu toate ca asumarea raspunderii si demisia tuturor celor responsabili pe linie ierarhica erau niste acte cat se poate de firesti, la noi in tara nu se intampla nimic. Am iesit in strada ca sa ii trezim la realitate pe acesti oameni care ne conduc. Am vazut in strada oameni tineri, oameni cu copii mici, oameni minunati, oameni lipsiti de agresivitate, care vor schimbare, nu anarhie, care m-au facut sa fiu mandra si increzatoare!

Citeşte şi Susţinătorii lui Victor Ponta ameninţă şi ei cu proteste: „Noi nu contăm?”

Haideti sa nu mai inchidem ochii, sa nu mai fim indiferenti, sa nu ii mai lasam pe altii sa decida pentru noi si sa ne poarte de grija. Trebuie sa fie revizuite legile, sa fie facute in interesul real al cetateanului, iar punerea lor in aplicare trebuie sa se faca mereu cu deplina responsabilitate!”, a scris ea, pe blog.