Andreea Tonciu a ajuns de urgență pe mâna medicilor. A început să se simtă rău și a chemat ambulanța: „Mă doare, nu pot să vorbesc prea mult”

Andreea Tonciu și-a îngrijorat fanii în urmă cu o zi, după ce le-a spus că nu se simte bine și că a fost nevoită să cheme ambulanța.

24 feb. 2023, 10:57
Andreea Tonciu a ajuns de urgență pe mâna medicilor. A început să se simtă rău și a chemat ambulanța: „Mă doare, nu pot să vorbesc prea mult”

Andreea Tonciu a mărturisit că, în dacă nu i se ameliorează starea apelează la ajutorul medicilor. Nu a început să se simtă mai bine, așa că s-a dus de urgență la spital.

Fosta asistentă tv a avut nevoie de perfuzii ca să își revină. La scurt timp după ce a ajuns la spital, vedeta a postat o fotofrafie cu ea în timp era cu perfuzia în mână, iar acest lucru i-a îngrijorat pe fani.

Andreea Tonciu are o viroză foarte puternică, însă e convinsă că se va simți bine ân curând. Singurele simptome pe care le are sunt durerilede gât, de cap și tusea.

„ Sunt foarte bine acum. Au doctorii grijă de mine. Da, este o viroză. Nu pot să vorbesc foarte mult, pentru că sunt cu doctorii acum. „Mă doare gâtul, am tuse, mă doare și capul. Cam astea sunt simptomele. ”, a mărturisit Andreea Tonciu, pentru Fanatik.

Andreea Tonciu, infectată cu Covid

Andreea Tonciu a mai avut și alte probleme de sănătate în ultimii ani. În martie 2021, spre exemplu, s-a îmbolnăvit de Covid. La acel moment, întreaga familie a brunetei a fost infectată cu SARS-CoV-2, cu excepția fiicei sale, Rebecca, și a tatălui ei.

Mai mult, în urmă cu câteva luni, Tonciu a suferit o intervenție chirurgicală. Vedetei i-a apărut în jurul ochiului ceva asemănător unui coș, motiv pentru care aceasta nu i-a acordat importanță. Atunci când Andreea a mers să se penseze, cosmeticiana a umblat la acel semn și situația s-a agravat.

„Am avut în jurul ochiului ca o cărniță crescută, nu știu ce era concret. Era exact cum se termină ochiul, n-am umblat la ea, iar înainte să plec la mare, acum două săptămâni, m-am dus la mine în cartier să mă pensez la cosmeticiana care mă pensează și a umblat la el. Atât a fost! L-a declanșat și a crescut atât de mare, mi s-a umflat ochiul și dedesubt și pleoapa, zici că eram bătută”, a spus Andreea Tonciu.

Atunci când vedeta a văzut că situația începe să devină mai rea, a făcut urgent o vizită la medicul dermatolog, care a lămurit situația și, i-a spus că, de fapt, ceea ce are este un chist epidermoid. ”Când m-am trezit după trei zile am zis că mor. M-am dus la doctor la dermatolog, mi-a zis că e un chist epidermoid și nu trebuia să se umble la el. Cosmeticiana a crezut că e coș, dar nu era coș, era foarte mic”, a mai declarat Andreea.