Andreea Tonciu dezvăluie cel mai important sfat de viață primit de la Anamaria Prodan: „O consider a doua mea mamă”

Andreea Tonciu a dezvăluit, în cadrul evenimentului de lansare a celei de-a doua cărți a Anamariei Prodan, care au fost cele mai importante sfaturi primite de la impresară.

25 oct. 2021, 16:35
Andreea Tonciu dezvăluie cel mai important sfat de viață primit de la Anamaria Prodan: „O consider a doua mea mamă”

Andreea Tonciu a fost prezentă în weekend la evenimentul de lansare a celei de-a doua cărți a Anamarei Prodan, intitulată sugestiv, „Da, sunt cea mai bună!”.

Fosta asistentă TV a lui Capatos și-a manifestat susținerea față de fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf și a declarat că îi este profund recunoscătoare pentru sfaturile de viață oferite de-a lungul timpului.

Andreea Tonciu a vorbit despre relația foarte specială care există între ea și Anamaria Prodan, care este și nașa sa.

”Întotdeauna o să fiu alături de nașa mea, o consider a doua mea mamă, mi-a dat cele mai bune sfaturi și mereu am avut de învățat lucruri bune de la ea. Cel mai bun sfat a fost să nu mă cert niciodată cu soțul meu și dacă vreodată va exista vreo ceartă, să nu ajungem niciodată la lucruri de genul divorțului”, a mărturisit fosta prezentatoare.

Andreea Tonciu, 35 de ani, are la momentul de față o fiică, pe nume Rebecca, care a devenit centrul Universului pentru ea. Întrebată dacă are de gând să aducă pe lume încă un copil în viitorul apropiat, Andreea a declarat că nu se grăbește, mai ales că fetița ei o ajută să se simtă mereu tânără datorită activităților în care se implică împreună.

”Sunt la vâsta a doua, dar nu mă simt bătrână, mă simt ca la 20 de ani, dar na, mai punem peste. Acum o am pe Rebe, îmi dedic tot timpul cu ea, facem balet, ieșim în parc, colorăm, facem mâncare, fac piața. Nu mă ajută nimeni. Îi place și ei la bucătărie, seamănă cu mine, dar și la comportament, este foarte impunătoare. În rest, e toată taică-su, e de bine pentru că soțul meu este frumos”, a mai adăugat vedeta, pentru antenastars.ro.

Andreea Tonciu şi-a dus de urgenţă fiica la spital. Cu ce probleme se confruntă Rebecca

Clipe de coşmar pentru Andreea Tonciu. Fosta asistetă TV a fost nevoită să meargă cu fiica sa, Rebecca, de urgență la o unitate medicală.

Aceasta s-a îngrijorat pentru starea de sănătate a micuței sale, pe care a ținut-o la domiciliu în ultima perioadă. Copila nu a mers la grădiniță și ca o mamă grijulie și atentă ce este vedeta a mers la un medic pentru a vedea ce are.

Din fericire, Rebecca s-a ales doar o răceală destul de ușoară, mai ales că nu mai este de mult sezonul virozelor. Cel mai probabil copila va sta acasă și în perioada următoare pentru a se recupera perfect, dar Andreea Tonciu nu este foarte panicată.

„Eu acum am ieșit din casă. Mă duc că am puțină treabă. Rebi a rămas acasă momentan pentru că este puțin bolnăvioară, dar o să-și revină curând.

De aia am fost absentă, pentru că ieri am ajuns cu ea la spital, dar totul este în regulă, sunt foarte liniștită, cu toate că eu sunt o persoană care sunt foarte panicată.

De fiecare dată fac ca toată alea, dar are o mică răceală, pot spune. Vă pup!”, a spus Andreea Tonciu pe reţelele de socializare.

Vedeta a renunțat să mai împartă același dormitor cu partenerul ei de viață și doarme în același pat cu Rebecca, situație care pare să nu afecteze sub nicio formă relația amoroasă dintre ei.

„Eu nu sunt o fire romantică. Nu-mi trebuie trandafiri, inelușe, cadouașe. Eu cu soțul meu mă întâlnesc așa sporadic, ziua sau când doarme Rebeca.

De patru ani dorm cu fiica mea în pat noaptea, nu cu soțul meu”, a declarat Andreea Tonciu în emisiunea Xtra Night Show în urmă cu câteva luni, notează cancan.ro.


loading...