Andreea Tonciu este în culmea fericirii. Bruneta a făcut anunţul pe Facebook

Andreea Tonciu nu a putut astăzi să se abţină şi a împărtăşit cu cei care îi urmăresc activitatea pe Facebook marea veste. Toată lumea a felicitat-o şi i-a urat numai de bine.

25 sept. 2016, 08:51
Andreea Tonciu este în culmea fericirii. Bruneta a făcut anunţul pe Facebook

Se pare că a trecut un an de când Andreea Tonciu l-a întâlnit pe soţul şi tatăl fetiţei sale, scrie spynews.ro. „Un an plin de iubire, un an în care s-au întâmplat multe momente frumoase şi unice în viaţă…. TE IUBESC iubirea mea! Îmi doresc să avem zile fericite şi senine şi să împărţim bune şi rele! De un an de zile mi-ai schimbat existenţa”, sunt doar câteva dintre cuvintele pe care bruneta le-a scris pe Facebook.
„La mulţi ani! Mulţi înainte! Sunteţi cei mai frumoşi! Să vă trăiască micuţa! În sfârşit ţi-ai găsit liniştea, Andreea!”, i-au scris prietenii.

Citeşte şi Andreea Bălan învaţă să gătească. „Abia acum sunt motivată”

Au împreună o fiică

Andreea Tonciu, pe numele din buletin Andreea Niculescu, şi-a găsit liniştea în braţele lui Daniel Niculescu. Pentru prima dată, cei doi au atras toate privirile la petrecerea de nuntă a Sânzianei Buruiană. În noiembrie 2015, Andreea a anunţat că este însărcinată şi că va aduce pe lume o fetiţă. La începutul lunii februarie, Tonciu şi Daniel au devenit soț și soție. Naşii celor doi tineri au fost sexy-impresara Anamaria Prodan şi antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf. La data de 8 iunie 2016, Andreea a născut la o clinică privată din Bucureşti. Fetiţa a primit numele Rebecca Ana Maria.