SURVIVOR 2022. Andreea Tonciu îl desfiinţează pe Emil Rengle: „E un agarici, are un comportament oribil”

Andreea Tonciu îl desfiinţează pe Emil Rengle. Bruneta a rezistat doar două săptămâni în competiţie, fiind eliminată de public. Ca orice concurent, are simpatii şi antipatii vizavi de coechipierii săi din Republica Dominicană.

22 feb. 2022, 19:15
SURVIVOR 2022. Andreea Tonciu îl desfiinţează pe Emil Rengle: „E un agarici, are un comportament oribil”
Andreea Tonciu îl desfiinţează pe Emil Rengle

Andreea Tonciu îl desfiinţează pe Emil Rengle. Deși a ieșit de ceva vreme din competiție, bruneta e ca o furtună când vine vorba de Emil Rengle. La SurvivorExtraShow, aceasta s-a dezlănțit pe tot parcursul emisiunii.

Andreea Tonciu îl desfiinţează pe Emil Rengle

Cine poate să fie agarici în această competiție dacă nu Regele Junglei, în ghilimele, dansatorul pe 20, Rengle? (…) Rengle nu știu pe cine vrea sa imite, nu știu ce vrea să facă, are un comportament oribil (…)

Nu vreau să mai vorbesc despre maimuțoiul acesta(…) teatru ieftin, vrăjeală ieftină are domnul Rengle, nu îmi place absolut deloc caracterul lui(…) suferă, pe ce suferă? pe tocurile alea?(…) de ce să nu plece el acasă? (…) când îl văd pe el, îmi vine să sparg televozorul„, spune Andreea Tonciu.

Citeşte şi: Andreea Tonciu, după imaginile fierbinţi de la Survivor 2022: „Stau sub aceeași pătură, bot în bot, abia aştept să le fiu naşă!”

Andreea Tonciu intervine în certurile de la Survivor România

Andreea Tonciu intervine în certurile de la Survivor România. Totul a pornit de la faptul că artista a fost nominalizată de Laura pentru eliminare, iar Otilia a fost deranjată de acest aspect, dar şi surprinsă în acelaşi timp.

,,Nu mă așteptam la votul Laurei, având în vedere că suntem puține fete. Chiar mi-am rupt genunchii în ultima săptămână pe traseu.

Ce să zic, eu sunt feministă și se pare că Laura nu e așa. Nu am cuvinte, nu știu ce să zic mai mult de atât. Chiar nu mă așteptam la nominalizare. Eu nu aș fi votat-o, eu nu am votat nicio femeie până acum.

Sunt foarte confuză pentru că sunt și puțin șocată de ceea ce s-a întâmplat. Nu mă pricep să îmi fac reclamă, să mă descriu. O să las publicul să decidă dacă merit să fiu aici sau nu”, a mărturisit Otilia la ,,Survivor România”.