Andreea Tonciu, la spital. Vedeta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” are probleme grave de sănătate

Andreea Tonciu a ajuns de urgență la spital, după ce s-a simțit extrem de rău. Din acest motiv pentru care a și lipsit din platoul emisiunii "Bravo, ai stil! Celebrities".

04 mart. 2020, 14:59
Andreea Tonciu, la spital. Vedeta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” are probleme grave de sănătate

Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii, a fost cea care a anunțat că Andreea Tonciu va lipsi din competiție, din motive medicale.

„Andreea Tonciu lipsește. Am înțeles că nu s-a simțit bine, drept urmare va veni alături de noi un pic mai târziu, în momentul în care se va simți mai bine”, a spus Ilinca Vandici.

„Bravo, ai stil! Celebrities”. Andreea Tonciu şi Maria Ilioiu s-au luat la bătaie: „Am chemat poliţia” VIDEO

Andreea Tonciu a mărturisit că știe că are probleme de sănătate, dar nu vrea să vorbească despre ele momentan.

„Mi-a fost foarte rău și am ajuns dimineața la spital. Acum sunt mai bine. Trebuie să îmi fac niște analize pentru că nu le-am mai facut de mult. Mi-au facut o ecografie. Am niște probleme, le știu, dar prefer să nu vorbesc despre ele”, a declarat Andreea Tonciu.

Andreea Tonciu s-a remarcat în show-ul „Bravo, ai stil! Celebrities” după scandalurile pe care le-a provocat și disputele cu concurentele.

„Andreea Tonciu este unică. Este mama perfectă, soţia perfectă, profesionistul perfect. Omul care moare ca lumea să fie mai bună. Mor cu dreptatea în mână! În această competiţie voi merge până în pânzele albe. Nu mă voi lăsa învinsă de nimic şi de nimeni”, se autocaracterizează Andreea Tonciu.


loading...