Andreea Tonciu, primele declaraţii despre depresia postnatală

Andreea Tonciu, mămica unei fetițe, Rebecca, a făcut mărturisiri despre depresia postnatală.

18 mai 2017, 14:23
Andreea Tonciu, primele declaraţii despre depresia postnatală

Andreea Tonciu este căsătorită cu Daniel Niculescu, iar de când s-a măritat a rărit-o cu aparițiile televizate și ieșirile la evenimente mondene.

Andreea Tonciu a păţit-o rău cu O BONĂ. „M-am speriat!”

„Nu am mai fost la un eveniment de când a venit Rebecca pe lume. Eu o cresc, mă ajută şi mama, dar eu sunt acolo. Soţul munceşte. Viaţa mea e bună, cu Rebecuţa foarte bine, acasă , mâncare, curăţenie, parc. Rebecca are trei mese pe zi. Peste 3 săptămâni face un an. Locuim la mama acum, fără ea eram moartă. Îmi e dor de apariţiile mele mult mai dese la TV. În rest cam nimic. Atunci nu aveam grijă, acum am una foarte mare.

Soţul meu e minunat. El nu a fost de acord să apar la TV, este mai gelos. Este foarte simplu, dar este foarte obositor. Mă oboseşte. Trebuie să o învăţ să meargă, să nu păţească ceva. Mi-a fost greu, dar m-am obişnuit. A fost circul de pe lume.

Mi-a trecut depresia de curând. La mine a durat pentru că mi s-a schimbat viaţa total. Nu mai pot să onorez evenimentele, nu mai pot să fac nimic. Sunt legată. Trebuie să rămân în casă, de asta am fost în depresie, mă nemulţumea. Soţul m-a ajutat. El preferă să ieşim în weekend. Să ne relaxăm”, a spus declarat Andreea Tonciu la o emisiune TV.