Andreea Tonciu, profund dezamăgită de Zanni după experiența de la Survivor: „O să ne revedem și o să-i zic niște vorbe. Mi-am dat seama ce fel de persoană e”

Andreea Tonciu a spus tot ce are pe suflet după experiența de la Survivor All Stars. Vedeta a fost dezamăgită de Zanni, pe care la început îl plăcea foarte mult.

20 mart. 2024, 23:18
Andreea Tonciu, profund dezamăgită de Zanni după experiența de la Survivor: „O să ne revedem și o să-i zic niște vorbe. Mi-am dat seama ce fel de persoană e”
Andreea Tonciu, extrem de supărată pe Zanni

După doar o săptămână petrecută la Survivor All Stars, Andreea Tonciu a părăsit competiția, după ce a pierdut duelul cu Roxana Nemeș. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, bruneta a mărturisit  că este la curent cu tot ce se întâmplă în Republica Dominicană și spune că Zanni o enervează la culme.

„E foarte relaxant când mă uit de acasă la Survivor și foarte enervant câteodată. Îmi vine să sparg televizorul, dar am dat 10.000 de lei pe el și nu mă îndur. Sunt mai multe persoane care mă enervează. Eu spun tot ce simt, nu sunt aici cu o perdea. Zanni mă enervează rău de tot. Îmi iau hate sau nu, nu mă interesează. Dar ce frate, s-a dus acolo să fie dictator? Eu acum realizez cât de naivă am putut să fiu eu acolo. Bine, am stat și foarte puțin și n-am avut timp.

Eu l-am ascultat pe Zanni, Andreea Tonciu l-a ascultat pe Zanni. Andreea Tonciu o ascultă pe mama ei doar câteodată, pe soțul ei nu-l ascultă. Eu trebuie să fiu ascultată și eu l-am ascultat pe Zanni acolo. M-a făcut cu capul. Îți imaginezi? Cine e Zanni? Am zis să fiu ok prima oară. N-am stat mult. N-a reușit să mă convingă, ci am vrut eu, că n-a zis el să fac ceva și am făcut, am acceptat eu. N-am zgâriat eu. Când am văzut ce se întâmplă am zis ‘Cum am putut să fiu așa?’”, a spus Andreea Tonciu.

Citește și: Andreea Tonciu recunoaște că își editează pozele: „Mulți își fac, dar nu recunosc. Acum sunt gletuită bine”

Vedeta susține că Zanni a subestimat-o spunând despre ea că a fost veriga slabă a echipei Faimoșilor, după ce Andreea Tonciu a părăsit competiția. Ea a promis că îi va spune totul lui Zanni verde în față, în momentul în care se vor revedea.

„Mă enervează pentru că m-a subestimat. Eu sunt genul de persoană foarte sinceră. Am spus ce caut eu la Survivor și după ieșirea mea din competiție a spus că eu sunt veriga slabă. Bine, știu că eram verigă slabă, că nu sunt vreo sportivă. De ce nu mi le-ai spus atunci în față ‘Da, sora mea, sunt lângă tine. Te fac să stai cât mai mult aici dacă mă asculți. Tu o să reziști aici cu mine’. Eu nu vreau să câștige Zanni. În final o să ne revedem și o să-i zic niște vorbe. Nu pot să le spun aici, vrei să ne luăm amendă? O să-i spun lui față în față. (…)

Când am filmat promo în Dominicană am filmat cu Zanni. Am avut o discuție cu el și i-am zis că îmi place de el ca om, atunci îmi plăcea, și i-am zis atunci că mi-aș fi dorit să câștige el Survivor. Acum nu mai vreau să câștige el, că mi-am dat seama ce fel de persoană e. Eu îi spun și în față, și în fața națiunii”, a mai mărturisit Andreea Tonciu.

Citește și: Andreea Tonciu, despre cele mai penibile momente din viața ei. ”M-am simțit ca ultimul om. Nu vrei să știi câtă bătaie mi-am luat”