Andreea Tonciu, scandal în direct la tv, cu iubita lui Mitea. Fetele au fost la un pas de bătaie

Scandal monstru între Andreea Tonciu şi Gabi, iubita fotbalistului Nicolae Mitea. Cele două s-au acuzat reciproc de infidelitate şi s-au jignit în ultimul hal.

16 dec. 2014, 07:59
Andreea Tonciu, scandal în direct la tv, cu iubita lui Mitea. Fetele au fost la un pas de bătaie

Andreea Tonciu a ţinut să lămurească problema în privinţa Gabrielei, iubita lui Nicolae Mitea. „Am fost înşelată cu o femeie de la masaj erotic. Lui Nicki îi place acest gen de femei, cum este domnişoară Gabriela. Mă deranjează că vorbeşte urat de mine această domnişoară. Eu, dacă vorbesc acum, îi dau valoare ei şi nu vreau. Dacă mai vorbeşte urât de mine, o să aduc şi eu dovezi împotriva ei.

Citeşte şi SCENE ŞOCANTE! Nicolae Mitea, UMILIT de Andreea Tonciu la mall VIDEO

I se spune Dodo şi face de toate. Ăsta e numele ei de scenă. Această Gabi îl înşeală pe Mitea. Pentru tot ce a spus despre mine o să o dau în judecată. Nicki m-a sunat să îmi propună să merg împreună cu el la munte, pentru că îi este dor de mine. Gabriela arată ca un travestit„, a spus bruneta în cadrul unei emisiuni TV, potrivit cancan.ro.

Pe de altă parte, iubita lui Mitea a luat foc. „Să nu uite Andreea de scandalul în care a fost implicată, când s-a spus că făcea sex pe 300 de euro. Să nu uiţi asta. Nu mai spune tâmpenii„, a fost replica Gabrielei.

Citeşte şi ADIO, Nicki Mitea! Andreea Tonciu are un nou iubit şi nu se mai fereşte de nimeni