Andreea Tonciu se pregăteşte să rămână gravidă. Diva vrea să se mute într-o casă mai mare în care copiii să aibă mai mult spaţiu

Andreea Tonciu a lipsit o perioada din lumina reflectoarelor pentru a se dedica în totalitate vieții de familie. Are o fetiţă superbă, Rebecca, şi îşi doreşte să-şi măreasca familia cu încă un membru.

01 iul. 2021, 17:13
Andreea Tonciu se pregăteşte să rămână gravidă. Diva vrea să se mute într-o casă mai mare în care copiii să aibă mai mult spaţiu

Andreea Tonciu se pregăteşte să rămână gravidă, dar spune că acest lucru nu se va întâmpla în această vară, dat fiind faptul că are alte priorităţi.

Aflată la un resort de lux din Turcia, alături de soţul şi de fiica ei, aceasta a intervenit în emisiunea “Showbiz Report”, unde a oferit amănunte despre viața sa de familie. Vedeta a confirmat faptul că îşi doreşte să mai aibă un copil cât de curând, dar va lucra la asta începând cu luna septembrie, când va pleca în vacanţă doar cu soţul ei.

Andreea Tonciu, gravidă: „Poate din septembrie”

Poate din septembrie când ne vom duce noi doi. Deocmanda nu ne gândim la așa ceva, avem alte priorități. Dacă s-ar întâmpla nu sunt adepta să-l dau afară și normal că l-aș opri. Vreau să mă mut într-o casă mai mare, îi spun soțului de un an și ceva că vreau să mă mut într-o casă mai mare”, a spus Andreea Tonciu.

Citeste si Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, ipostază intimă. Poza care face furori pe internet

Andreea Tonciu recunoaşte că este o mamă foarte panicată. La mijlocul lunii iunie, fetiţa ei a fost răcită, un motiv suficient de bun pentru a ajunge cu ea la spital.

Eu acum am ieșit din casă. Mă duc că am puțină treabă. Rebi a rămas acasă momentan pentru că este puțin bolnăvioară, dar o să-și revină curând. De aia am fost absentă, pentru că ieri am ajuns cu ea la spital, dar totul este în regulă, sunt foarte liniștită, cu toate că eu sunt o persoană care sunt foarte panicată. De fiecare dată fac ca toată alea, dar are o mică răceală, pot spune. Vă pup!”, a spus Andreea Tonciu pe reţelele de socializare.

Vedeta nu mai împarte patul cu soţul ei

Vedeta a renunțat să mai împartă același dormitor cu partenerul ei de viață și doarme în același pat cu Rebecca, situație care pare să nu afecteze sub nicio formă relația amoroasă dintre ei.

Eu nu sunt o fire romantică. Nu-mi trebuie trandafiri, inelușe, cadouașe. Eu cu soțul meu mă întâlnesc așa sporadic, ziua sau când doarme Rebecca. De patru ani dorm cu fiica mea în pat noaptea, nu cu soțul meu”, declara Andreea într-un interviu mai vechi.

Citeste si Vica Blochina şi Oana Roman au ajuns la cuţite, după o prietenie de ani de zile: „E cea mai falsă persoană din showbiz. M-a dezamăgit”