Andreea Tonciu şi-a mutat fetiţa de la şcoala de stat la una privată. „Nu mai e ce a fost, a rămas doar numele”

Andreea Tonciu a decis să-şi retragă fetiţa de la școala de stat și să o ducă la una privată. Vedeta s-a declarat nemulţumită atât de activitatea didactică a instituţieide stat, cât şi de nivelul de siguranţă al copiilor.

24 iul. 2023, 13:09
Andreea Tonciu şi-a mutat fetiţa de la şcoala de stat la una privată. „Nu mai e ce a fost, a rămas doar numele”
Andreea Tonciu şi-a mutat fetiţa de la şcoala de stat la una privată. "Nu mai e ce a fost, a rămas doar numele"

Andreea Tonciu şi-a mutat fetiţa de la şcoala de stat la una privată. Rebeca are şapte ani şi a urmat cursurile unei şcoli de stat, una de prestigiu, dar care nu s-a dovedit a fi la nivelul aşteptărilor pe care le avea mama sa.

„Am mutat-o pe fata mea de la școala de stat la școala privată. Statul nu își mai face treaba. Rebeca a fost la o școală de stat, ce se află pe locul trei pe țară, dar nu mai e ce a fost, a rămas doar numele de instituție. Nu am fost deloc mulțumită de copiii din școală, vreau ca fata mea să fie în siguranță, nu vreau să se ia nimeni de ea”, a spus Andreea Tonciu pentru SpyNews.

Citeşte şi: Ilinca Vandici şi Andrei Neacşu, din nou împreună! Unde au fost surprinşi cei doi: „Te iubesc până dincolo de univers!” FOTO

Pentru că școala era în aceeași curte cu liceul, Andreea Tonciu a spus că nu voia ca fiica ei să studieze într-o astfel de instituție, să fie înconjurată de copii mai mari: „M-a deranjat pe mine că școala asta era în aceeași curte cu liceul și nu voiam să crească copilul și să se ia cei mari de ea. Ea trece în clasa I acum, avea cursuri până la ora 11:15, după trebuia să-i găsesc un afterschool.

Citeşte şi: Decizia luată de Theo Rose după ce a revenit pe platourile de filmare. Are legătură cu micuțul Sasha: „Este prima oară când plec de acasă”

Acum, deşi trebuie să scoată din buzunar o sumă mare de bani în fiecare lună pentru școala privată, Andreea Tonciu spune că măcar știe că Rebeca e mult mai bine și în siguranță. „Așa știu că la școală privată e de la ora 8 la ora 6 seara, într-o școală unde și mănâncă, are și activități, face și after cu aceeași profesoară și e mult mai convenabil. E campus frumos, e altceva, nu vreau ca fata mea să învețe cum am învățat eu la o școală de cartier”, a mai spus Andreea Tonciu.