Andreea Tonciu șterge pe jos cu Laura Giurcanu: Noi ne-am dus la Survivor pentru probe sportive, nu să ne coțăim și să ne combinăm

Andreea Tonciu a lansat acuzații dure la adresa Laurei Giurcanu. Vedeta a dat cărțile pe față, în emisiunea lui Cătălin Măruță, despre ce s-a întâmplat, de fapt, în emisiunea Survivor, din Republica Dominicană.

31 ian. 2022, 23:57
Andreea Tonciu șterge pe jos cu Laura Giurcanu: Noi ne-am dus la Survivor pentru probe sportive, nu să ne coțăim și să ne combinăm

Andreea Tonciu a acuzat-o pe Laura Giurcanu de infidelitate. Spune că a fost foarte indecentă pe parcursul emisunii „Survivor”, în condițiile în care are și iubit acasă.

„Laura Giurcanu mi s-a părut o fată ok până într-un punct. Trebuie să spun. Vouă vi se pare normal să ai un iubit acasă și să pleci în apă cu alt bărbat și să stai trei ore. După să mai pleci cu un bărbat în pădure și să stai…”, a spus Andreea Tonciu.

„Ție ți se pare normală poza asta? Dacă Andra stătea atâtea ore în apă cu un bărbat ție cum ți se părea”, l-a întrebat Andreea Tonciu pe Cătălin Măruță.

„Noi ne-am dus la un reality show unde e vorba de probe sportive, nu ne-am dus să ne coțăim și să ne combinăm. Faza care m-a deranjat pe mine cel mai tare… iese Laura Giurcanu din apă și i-am zis vezi că ți se vede ceva.. chiloții ei o luaseră razna.. și fata atunci a spus: cum îți permiți să mă jignești. Eu doar am atenționat-o ca de la femeie la femeie”, a mai adăugat Andreea Tonciu.

Cum Laura Giurcanu este încă plecată la ‘Survivor‘ și nu a putut să se apere, Bianca Giurcanu, sora ei, a intrat în direct în emisiunea lui Măruță și a pus-o la punct pe Andreea Tonciu.

„S-a văzut foarte clar că Laura, chiar dacă a stat în apă în TJ Miles, între ei era o distanță considerabilă. Singura care va fi în măsură să răspundă e Laura. Eu o știu pe Andreea și știu că spune tot ce-i minte în minte. Este părerea ei, o știu pe Laura cum e. Și prietenul ei știe cum e. Prietenul Laurei nu are nicio problemă cu treaba asta, eu am vorbit cu el. Laura e mai băiețoasă, se înțelege mai bine cu băieții”, a spus Bianca în emisiunea lui Măruță.

Citește și Andreea Tonciu și CRBL și-au aruncat replici acide după Survivor: „E un bădăran, nu-l pot numi bărbat”