Andrei Aradits, despre plecarea lui Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu de la Chefi la cuțite: „Nu oricine va putea să le ia locul, fiindcă știu ce fac în oalele alea”

Vestea că Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu părăsesc emisiunea Chefi la cuțite i-a luat prin surprindere pe mulți, chiar și pe Andrei Aradits, bun prieten cu unul dintre chefi.

17 oct. 2023, 23:37
Andrei Aradits, despre plecarea lui Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu de la Chefi la cuțite: „Nu oricine va putea să le ia locul, fiindcă știu ce fac în oalele alea”
Andrei Aradits, despre marea schimbare de la Chefi la cuțite

Actorul Andrei Aradits, unul dintre colaboratorii apropiații ai chef-ului Florin Dumitrescu, s-a declarat total surprins de plecarea de la Chefi la cuțite a celor trei.

„Nu am știut absolut nimic despre așa ceva, așa că decizia lor m-a luat prin surprindere, recunosc. Însă nu se pune în niciun caz problema să-i înlocuiesc pe vreunul dintre ei!”, a declarat Andrei Aradits pentru cancan.ro.

Florin Dumitrescu și Andrei Aradits colaborează de câțiva ani într-un serial dedicat realizării unor rețete și preparate, pentru unul dintre cele mai cunoscute lanțuri de retail din România. Producțiile sunt urcate pe Internet sau sunt difuzate sub forma unor reclame, ceea ce a lăsat impresia că actorul este la fel de pregătit în bucătărie ca și prietenul său Dumitrescu.

Citește și: Celebrul bucătar care nu ar vrea să fie jurat la Chefi la cuțite: „Nu aș putea performa corect”. Ce spune despre plecarea lui Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu

„Florin Dumitrescu e prietenul meu, ne înțelegem foarte bine. Dar de aici și până la a afirma că suntem egali în profesia asta e cale lungă. Una e să fii actor amator și să-și mai iasă câte un rol binișor, din când în când, și cu totul altceva să fii bucătar amator și să te mai joci de-a gătitul!”, susține Andrei Aradits.

Acesta nu a ezitat să-și spună sincer părerea despre emisiunea Chefi la cuțite, care ani de-a rândul a ținut capul de afiș al producțiilor autohtone de televiziune.

„Emisiunea asta a lăsat o amprentă specială. Când a început, lucrurile stăteau cu totul altfel în bucătăria românilor. Nu existau anumite pretenții. Acum se poate vorbi despre o cultură gastronomică și datorită celor trei. Nu oricine va putea sa le ia locul, fiindcă sunt haioși și știu ce fac în oalele alea”, a spus cunoscutul actor.

Citește și: Cei trei jurați de la Chefi la cuțite au dus Antena 1 în topul audiențelor, în luna septembrie. O să-și piardă din popularitate fără Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu?

Andrei Aradits susține că în lumea televiziunii oricine poate fi înlocuit.

„Marea întrebare e cum va privi publicul schimbarea, un public care s-a educat în acest timp. Nu mai vrea doar un platou anume de mâncare, ci vrea și o poveste în jurul acestuia…poate într-o bună zi vom constata că după o mâncare bună ascultăm muzică clasică și vecinii se vor arăta indignați de volumul dat prea tare”, spune acesta.

Actorul este foarte sigur de un singur lucru legat de emisiunea Chefi la cuțite.

„Eu nu am ce să caut la emisiunea cu pricina, dacă cineva s-ar gândi cumva, într-o doară la mine, deși nu văd niciun motiv pentru care ar face așa ceva, fiindcă nu sunt altceva decât un bucătar amator. Ceea ce contează cel mai mult de fapt e să nu-ți tai degetele în bucătărie!”, mai spune el.