Andrei Caramitru, apel către Klaus Iohannis. „Ar fi o dovadă de respect faţă de propriul electorat”

Andrei Carmitru îi cere preşedintelui Klaus Iohannis să ţină cont de un aspect important pentru USR-PLUS în dezbaterea anunţată pentru marţea viitoare.

14 nov. 2019, 12:33
Andrei Caramitru, apel către Klaus Iohannis. „Ar fi o dovadă de respect faţă de propriul electorat”

„O să comentez pe larg mai încolo interviul lui Iohannis. Până atunci însă, fac o cerere aici. În dezbaterea de marți – să invite și pe cineva din USR (oricine, preferabil cineva mai vocal).

De ce? Pentru că o bună parte din votanţii lui de duminică au fost simpatizanți ai USR (vreo 700’000). Pentru că se bazează pe voturile noastre în turul 2. Ar fi o dovadă că își respectă o bună parte a propriului electorat și vrea să îl reprezinte.

Și încă ceva – ar arăta respect și voință de colaborare cu USR/PLUS în al doilea mandat. Cred că toată lumea își dorește asta de la dl Preşedinte”, a scris Andrei Caramitru pe Facebook.

Citeşte şi Andrei Caramitru, dezlănţuit la adresa PNL: „Au făcut blat cu PSD”

Klaus Iohannis a anunţat miercuri că va organiza eu o dezbatere săptămâna viitoare, marți 19 noiembrie, la care vor fi invitați politologi, formatori de opinie, jurnaliști. „Nu accept o dezbatere cu Viorica Dăncilă, care reprezintă tot ce este mai rău în politica ultimilor ani„, a spus preşedintele în exerciţiu.