Andrei Caramitru, declaraţie surprinzătoare: Trebuie să CREŞTEŢI salariile accelerat! Oricum nu aveţi de ales!

Andrei Caramitru vine cu un nou anunţ care surprinde pe toată lumea. Membrul USR cere guvernului să crească salariile într-un mod accelerat.

15 mai 2021, 18:16
Andrei Caramitru, declaraţie surprinzătoare: Trebuie să CREŞTEŢI salariile accelerat! Oricum nu aveţi de ales!

Andrei Caramitru, declaraţie surprinzătoare. Acesta a făcut declaraţia controversată, sâmbătă,  pe contul său personal de Facebook.

Andrei Caramitru, declaraţie surprinzătoare: Trebuie să CREŞTEŢI salariile accelerat!

„Am un mesaj simplu pentru multinaționale și antreprenori. Știu ca toți sunt disperati acum – nu ca nu ar merge business-ul – ci pentru ca au mari probleme sa își rețină angajații și sa aducă angajați noi.
Oameni buni. Soluția e foarte simpla.

Economie de piața anul 1. înseamnă ca prețul muncii pe care îl oferiți e prea mic. Trebuie sa Creșteți salariile accelerat. Da știu – e complicat sa mai faci profit așa. Dar se poate și e ok dacă măriți un pic prețurile. Per total toată lumea câștiga. Măriți prețurile cu 3-4% și salariile cu 10%, cel puțin. Rata voastră de profit rămâne la fel. Pe volum însă mai mare, ca o sa fie mai multi cumpărători, creste clasa medie.
Oricum nu aveți de ales. Asta e. Nu va lasa HQ? Atunci ar fi cazul sa demisionați pentru ca oricum business-ul se va duce dracului rapid.

Citeşte şi: EXCLUSIV Dana Budeanu: „Suntem în situaţia asta pentru că de un an românii nu au zis nimic. În afară de ÎPS Teodosie, care a fost transformat în paria de hashtagişti”
Ps: eu de când lucrez și investesc in Romania, din 2007 – am plătit oamenii nivel vest minus max 30% (e ok ca și costul chestiilor e mai mic aici – Per total au nivel de viața un pic mai bun ca in vest). Nu a plecat nimeni și am angajat numai oameni de top top. Ideea e sa iei oameni mai buni decât media și sa ii plătești mult peste media locală. Și business-urile au mers super, nici o problema. Când ai oameni tari care sunt si foarte motivați e imposibil sa nu meargă.”, este mesajul transmis pe contul personal de Facebook.

Citeşte şi: Andrei Caramitru jigneşte miile de protestatari: „Analfabeți funcționali. Majoritatea sunt săraci vai de capul lor”. Marius Tucă îi apără: „Gata, ajunge: mămăliga stă să explodeze!”


loading...
Partenerii noștri