Andrei Caramitru îi cere demisia lui Vlad Voiculescu: „Ar trebui să lase pe altcineva, altfel pică toată şandramaua”

Andrei Caramitru a postat sâmbătă dimineaţă un comentariu virulent pe Facebook, referitor la situaţia de la Spitalul Foişor. După ce îi critică pe preşedintele Klaus Iohannis şi pe premierul Florin Cîţu, el îi cere demisia lui Vlad Voiculescu.

10 apr. 2021, 13:25
Andrei Caramitru îi cere demisia lui Vlad Voiculescu: „Ar trebui să lase pe altcineva, altfel pică toată şandramaua”

Andrei Caramitru consideră că România traversează o criză, din cauza faptului că nu are o echip de conducere puternică

„Cand e o criza, un război. Generalul sef trebuie sa fie puternic și smart. Cei din jurul lui trebuie sa fie uniți, sa respecte ordinele. Si sa fie respectati de trupe. Altfel – oricâte arme ai avea, oricât de buna e poziția pe teren, pierzi sigur.

La noi a căzut frontul pentru ca nu exista nici un general sef. cine coordoneaza și ia decizii ?? Iohannis? A dispărut. Citu? Pai el zice ceva și ăilalți zic – stai ușurel – nu tu ești generalul.

Citeşte şi Andrei Caramitru, declaraţie halucinantă: Cadrele medicale să se vaccineze sau să fie date afară!

La noi a căzut frontul pentru ca la fiecare tema unii zic ceva ceilalți zic altceva. Nimeni nu înțelege nimic din ce vor.

La noi a căzut frontul pentru ca unii din sefii de divizii și-au pierdut respectul trupelor. Nu e suficient sa fii om de treaba și sa scrii pe Facebook. Trebuie sa mai și poți conduce ceva, sa impui respect. Știți la cine ma gândesc. Din păcate cred ca ar trebui sa lase pe altcineva acolo totuși, ca o sa pice toată șandramaua așa”, a scris Andrei Caramitru, pe Facebook.

Citeşte şi Andrei Caramitru jigneşte miile de protestatari: „Analfabeți funcționali. Majoritatea sunt săraci vai de capul lor”. Marius Tucă îi apără: „Gata, ajunge: mămăliga stă să explodeze!”

Tot sâmbătă, vicepreşedintele PNL Ben Oni Ardelean a declarat că îi va solicita premierului Florin Cîţu, în cadrul Biroului Politic Naţional al partidului, demiterea de urgenţă a ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu.