Andrei Caramitru îl demolează pe Nicuşor Dan: „Ridicol. Penibil. Rezultatele sunt sub Firea, acum catastrofa e mult mai mare. Sunteţi varză, habar nu aveţi ce să faceţi”

Andrei Caramitru, fostul consilier al preşedintelui USR Dan Barna, i-a desființat pe Nicușor Dan, Violeta Alexandru, Claudiu Năsui și Vlad Voiculescu. "Sunteţi ridicoli, penibili. Zero barat. Rezultatele sunt chiar sub Firea. Acum catastrofa e mai mare" le-a transmis Caramitru.

17 iun. 2021, 13:35
Andrei Caramitru îl demolează pe Nicuşor Dan: „Ridicol. Penibil. Rezultatele sunt sub Firea, acum catastrofa e mult mai mare. Sunteţi varză, habar nu aveţi ce să faceţi”

Andrei Caramitru îl învinovăţeşte pe Nicuşor Dan că nu are niciun plan concret pentru dezvoltarea Capitalei şi că rezultatele de până acum indică o „catastrofă”.

„Am un mesaj către Nicușor Dan, Violeta Alexandru sefa PNL pe Bucuresti, sefii USR Bucuresti (Năsui și Voiculescu) și către guvern. Bai oameni buni. Aveți vreun plan pentru Bucuresti? Vreun proiect cât de mic, ceva? Măcar minimal. Orice fraților. Deocamdată sunteți ridicoli, penibili. Zero barat. In special Nicușor – mai e puțin și o sa fie mai detestat decât era Firea. Pe bună dreptate. Rezultatele sunt chiar sub Firea, care a fost o catastrofa. Acum catastrofa e mult mai mare. Bravo!”.

Andrei Caramitru: „Sunteţi varză. Habar nu aveţi ce să faceţi”

Andrei Caramitru le-a sugerat să-şi dea demisia dacă nu pot face faţă pentru a nu ajunge să fie huiduiţi pe stradă de români.

„Și lăsați-ma ca nu sunt bani, ca vai vai conturile sunt poprite. Aveți peste 2 miliarde de EUR buget pe an (peste Budapesta), pe care îl aruncati in subvenții și tâmpenii. Nu ați schimbat DELOC structura bugetului – zero. Sa nu se supere domne nimeni. Nu ați schimbat nici un om la PMB – zero. Nici măcar nu sunteți in stare sa eliberați naibii o banda pe câteva bulevarde – vai vai sa nu se supere oamenii care parchează acolo. Nici măcar nu sunteți in stare sa aplicați legea fațadelor sau sa impuneți ca oamenii sa plăteasca măcar biletul la autobuz. Bai nimic, nimic, varza sunteți.

Dacă habar nu aveți ce sa faceți – cereți sfaturi, duceți-va la ONG-uri și asociațiile firmelor sa va spună sa va scrie. Dacă nu faceți fata sau sunteți șantajați sau știu eu ce – mai bine va dați demisia înainte sa ajungeți sa fiți huiduiți pe strada de oameni.

Ps: primarii de sectoare măcar mai fac cate ceva. Cei mai buni fiind Ciucu și Negoita (da știu, e rău ca e hot PSD, dar e singurul cartier care arata normal și ok, restul e o cloaca împuțită)”, a continuat Caramitru.

Război între Nicuşor Dan şi prefectul Capitalei! Alin Stoica atacă în justiție numirile de directori făcute de primarul general. „I-am explicat că nu sunt legale, dar a continuat”

Criticile la adresa lui Nicuşor Dan vin din toate părţile. Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a dezvăluit că a început să atace în justiţie numirile de directori din aparatul Primăriei Bucureştiului făcute de Nicuşor Dan prin detaşări, nu prin concurs.

„Atacăm în contencios administrativ detașările pe posturi de directori făcute din rândul consilierilor. Primarul general a ales să nu facă numiri temporare până la finalizarea concursurilor, ci detașări din rândul consilierilor. Am avut o corespondență pe acestă temă, în care i-am explicat că nu sunt legale, dar a continuat”, a declarat Alin Stoica pentru G4Media.ro.

Alin Stoica a explicat în ce constă ilegalitatea.

„Codul Administrativ și o hotărâre de guvern prevăd că există câteva modalități de numire în acest funcții: concurs, examen sau numire temporară în funcție până la finalizarea concursului. Metoda detașării utilizată în acest caz ocolește regula, singura excepție e numirea temporară. Primarul nu a uzat-o. E vorba de sănătatea aparatului administrativ. Nu poți umple aparatul cu persoane care nu au trecut un concurs, ci doar beneficiază de încrederea demnitarului”, a declarat Alin Stoica.


loading...