Andrei Chiliman se reîntoarce în PNL. George Tuță: „Îi promit că voi face tot ce ne propunem pentru a readuce sectorul acolo unde îi e locul”

George Tuță, candidatul PNL la Primăria Sectorului 1, a anunțat că Andrei Chiliman se întoarce în Partidul Național Liberal.

09 apr. 2024, 17:56
Andrei Chiliman se reîntoarce în PNL. George Tuță: „Îi promit că voi face tot ce ne propunem pentru a readuce sectorul acolo unde îi e locul”

George Tuță i-a mulțumit pentru încrederea acordată și a promis că „voi face tot ce ne propunem pentru a readuce sectorul acolo unde îi e locul”.

Citește și George Tuță, candidatul PNL la Primăria Sectorului 1, dezvăluie adevărul blocajului din instituția căpușată de Clotilde Armand 

„Știrea de ieri nu e că m-au confirmat colegii din filiala PNL Sector 1 drept președinte, după ce în decembrie am preluat interimatul acesteia. Le mulțumesc pentru asta, dar, cum întotdeauna vorbesc mai mult despre alții decât despre mine, aș folosi și prilejul de azi pentru același lucru.

Știrea zilei de ieri este că un om extrem de valoros a acceptat să se întoarcă în Partidul Național Liberal după 9 ani. Andrei Chiliman, un membru marcant, se întoarce în partid și în filiala noastră pentru că are bunăvoința de a crede în mine și în proiectul pe care eu îl propun de a face să renască în Sectorul 1 Capitala Capitalei pe care el a construit-o în cei 11 ani ca primar.

Îi mulțumesc pentru încredere și îi promit că voi face tot ce ne propunem pentru a readuce sectorul acolo unde îi e locul”, a transmis George Tuță pe pagina sa de Facebook.

Citește și EXCLUSIV |George Tuță o pune la zid pe Clotilde Armand, după dezastrul copacilor căzuți din Sectorul 1: „Ea se luptă pe Facebook cu demoni pe care noi nu îi cunoaștem”