Andrei Gheorghe a divorţat în mare secret. Detalii despre separarea anului

O noua despartire-bomba in lumea mondena. Celebrul realizator TV Andrei Gheorghe a divortat in mare secret la sfarsitul anului trecut.

28 mai 2015, 15:11
Andrei Gheorghe a divorţat în mare secret. Detalii despre separarea anului

Andrei Gheroghe a divorţat. Apropiatii realizatorului TV au dat vestea cea mai mare recent si au dezvaluit ca acestia nu au dorit sa vorbeasca deloc despre acest subiect.

Motivul despartirii ar fost faptul ca Andrei si Petruta, sotia prezentatorului, nu se mai intelegeau deloc in ultimii ani si ca ajunsesera sa se certe foarte des. Astfel, Andrei Gheorghe a bifat cel de-al doilea divort, iar sotia sa, al treilea.

Vedeta ProFM a trecut peste un astfel de episod si in anul 2007, atunci cand, dupa 24 de ani de casnicie, a pus capat relatiei cu Maria, fata pe care o cunoscuse inca din studentie. Fiica celor doi, Anastasia, a ramas in grija mamei si a primit lunar, din partea tatalui, o pensie de 400 de euro, noteaza cancan.ro.

Petruta are si ea trei copii. Din 1997 si pana in 2004, aceasta a fost casatorita cu un american, Irvin Ray Dyer III (nascut in Arizona), cel care are mai multe afaceri in Romania. De altfel, asa si-a intalnit Petruta cel de-al doilea sot. El era actionar la „Medrom” ( firma inregistrata in Luxembrug la care printul Maximilian von Habsburg detine titlul onorific de presedinte), iar ea director.

Dupa divortul de Dyer III din 2004, Petruta a avut o relatie cu Horia Brenciu, pe care la cunoscut la o campanie umanitara.