Andrei Pavel, dezvăluiri în premieră despre despărţirea de Simona Halep. De ce nu mai colaborează cei doi

Andrei Pavel a vorbit în premieră despre despărţirea de Simona Halep, după ce a devenit antrenorul lui Marius Copil.

25 sept. 2018, 14:12
Andrei Pavel, dezvăluiri în premieră despre despărţirea de Simona Halep. De ce nu mai colaborează cei doi

Andrei Pavel spune că toate speculaţiile făcute după despărţirea de liderul WTA au fost false, singurul motiv pentru care colaborarea a încetat fiind acela că între cei doi a existat un contract pe un singur an. Pavel spune că rolul său a fost întotdeauna acela de secund, iar la finalul anului de contract atât el cât şi Simona au considerat că nu e necesară o prelungire a înţelegerii.

Pavel insista asupra faptului că a rămas în relaţii excelete cu Simona, pe care e dispus să o ajute oricând îi va cere ajutorul. „Şi pe mine m-au întrebat mulţi şi nu voiam să se scrie despre asta, dar nici nu voiam să dăm declaraţii. A fost un angajament pe un an. Eram antrenorul secund, numai să o ajut în momentele în care Darren nu poate şi asta s-a terminat frumos. Am considerat amândoi că n-a mai fost nevoie de acel al doilea antrenor. În acelaşi timp s-a întâmplat şi a venit Marius în joc, dar după ce s-a terminat cu Simona. Am rămas prieteni. Şi acum dacă mă întreaba, o voi ajuta. Cred că şi invers e acelaşi lucru. Deci n-a fost niciun fel de cearta sau n-au fost niciun fel de motive care să provoace o ruptură„, a declarat „Cneazul”.

Pavel a vorbit şi despre şansele Simonei la Turneul Campioanelor, acolo unde e deja calificată. „Simona are prima şansă la Turneul Campioanelor. Acum e numărul 1 detaşat, aţi văzut ca tot anul a jucat chiar dacă unele concursuri nu au fost la aşteptarile ei sau ale publicului, dar e de departe numarul unu din lume şi are prima şansă.

Au fost anumit puncte cheie, dar după aia, mai ales perioada de vară, pe ciment, unde a câştigat la Montreal, apoi finala la Cincinatti. Din păcate la US Open puţin obosită, cealaltă jucătoare a prins o zi extraordinară, dar demonsteaza tot timpul când e în forma ca e lider. Trebuie să aibă o zi destul de rea ca să o învingă cineva„, a mai spus Andrei Pavel.