Andrew Tate: „Iubesc România! Sper să rămână o țară creștină, conservatoare. Eu nu plec de aici!”

Andrew Tate a oferit primul interviu după eliberarea din închisoare. După problemele din justiție, britanicul tot nu vrea să plece din România. 

12 aug. 2023, 12:32
Andrew Tate: „Iubesc România! Sper să rămână o țară creștină, conservatoare. Eu nu plec de aici!”

Milionarul britanic susține că nu are de gând să se întoarcă acasă. În România are afaceri și copii.

„Iubesc România. Sunt aici de șapte ani. Mi-am făcut un cămin aici. Fratele meu are copii care sunt români. Eu am un copil care este român. Eu nu plec de aici.

Și este păcat că reputația internațională a României, pentru care eu și fratele meu am făcut atât de mult bine, pentru că nu a avut cea mai fantastică reputație înainte de noi…”, a declarat Andrew Tate, într-un interviu pentru Antena 3.

Andrew Tate: „Îmi place ideologia de ‘modă veche’ a românilor”

Dezvăluirile surprinzătoare ale fostului luptător au continuat. Andrew Tate a dezvăluit de ce a ales să vină în România.

„Iubesc România și iubesc poporul român și cred că lumea occidentală suferă acum masiv și este în declin. Cred că este din cauză că au adoptat ideologii care distrug tot ceea ce este fundamental în structura societății.

Cred că familiile sunt distruse, cred că sistemul educațional îi învață pe copii lucruri pe care ar trebui să nu le știe. 

Cred că societatea devine din ce în ce mai periculoasă, rata criminalității crește, prețul vieții crește. 

Cred că lumea occidentală suferă masiv, iar ceea ce mi-a plăcut la România când am venit aici acum șapte ani este că are o mentalitate destul de conservatoare și tradițională. Multe dintre nebuniile deștepte pe care le veți vedea în America nu vor zbura aici, nu vor fi acceptate aici și sper să rămână așa. Sper ca România să se protejeze, să-și protejeze ideologiile, să rămână o țară creștină și să se asigure că această agendă otrăvitoare nu este adoptată pe scară largă. 

Vom vedea cum vor evolua lucrurile. Cred că România e o țară frumoasă, cu o natură frumoasă. Este sigură, un loc foarte sigur (…) Îmi place ideologia de ‘modă veche’ a românilor”, a mai punctat Tate.

De asemenea, el a precizat că are încredere în justiția din România.

  • VEZI AICI și interviul lui Andrew Tate cu Tucker Carlson