Andrew Tate rămâne în arest! Magistraţii spun că nu sunt dovezi conform cărora nu poate fi tratat în reţeaua medicală publică şi sub pază

Judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti au transmis că avocații lui Andrew Tate nu au depus la dosar probe care să arate că afecţiunile de care acesta suferă nu pot fi tratate sub pază.

02 feb. 2023, 18:30
Andrew Tate rămâne în arest! Magistraţii spun că nu sunt dovezi conform cărora nu poate fi tratat în reţeaua medicală publică şi sub pază

Andrew Tate rămâne în arest! Decizia a venit la scurt timp după ce Curtea de Apel Bucureşti a prelungit mandatul de arestare preventivă pe numele fraților Tate şi al celorlalţi inculpaţi din dosarul de trafic de persoane și viol.

Citește și Fraţii Tate, duşi cu duba la DIICOT. Avocaţi: „Vor toate pârghiile legale pentru a obţine modificarea măsurii în una mai uşoară”

Andrew Tate rămâne în arest

„Referitor la situaţia medicală invocată de inculpatul A. T., completul colegial de drepturi şi libertăţi constată că nu există, la acest moment, dovezi din care să rezulte că inculpatul nu ar beneficia de un tratament medical adecvat în regim privativ de liberate sau că un astfel de tratament nu ar putea fi asigurat, în reţeaua sanitară publică, sub pază permanentă”, se arată în încheierea Curţii de Apel Bucureşti.

Astfel, Andrew Tate va rămâne în continuare în arest, unde va fi tratat pentru bolile de care spune că suferă.

Vă reamintim că Andrew Tate a fost scos pe data de 6 ianuarie din Arestul Central al Poliţiei Capitalei și dus la spital pentru niște investigaţii medicale, deoarece potrivit avocatului său, ar avea probleme de sănătate.

„Ieri a fost scos din Arestul Central al Poliției Capitalei și dus la un spital pentru că în momentul în care a fost încarcerat, potrivit procedurilor, i s-a făcut vizita medicală și medicul arestului l-a întrebat dacă suferă de anumite afecțiuni.

Avocatul fraților Tate a notificat arestul central și a precizat faptul că acesta ar avea anumite probleme medicale”, au transmis sursele Antena 3, la acea dată.

Frații Tate rămân în arest

„Investigația a început în aprilie 2022 și suntem pe 1 februarie 2023. Deci la aproape un an de la începutul investigației iar acest lucru spune foarte multe despre probele care există. Ei și-au cerut drepturile de eliberare din arestul preventiv pe baza lipsei de probe și pe baza lipsei antecedentelor penale. Au mai fost menționate și alte argumente, cum ar fi faptul că Tristan are un copil de trei săptămâni, pe care n-a avut posibilitatea să îl întâlnească, pentru că frații Tate sunt în arest de mai mult timp, adică nu a apucat să cunoască copilul pentru că a fost arestat înainte”, a declarat faimoasa avocată, într-o conferință de presă.

Tina Glandian a ținut să sublinieze și că va lupta pentru eliberara fraților Tate. ”Vom continua să luptăm pentru a-i scoate din arest și a-i aduce acasă”, a mai transmis avocata.

Curtea de Apel a respins miercuri solicitarea fraților Tate pentru eliberare. Aceștia vor rămțne în arest preventiv până în data de 27 februarie. Frații Tate sunt în spatele gratiilor din 30 decembrie 2022, când au fost acuzați de către procurorii DIICOT de mai multe fapte: grup infracțional organizat, viol și trafic de persoane. Mascații au identificat teancuri de bani, arme și o gorilă făcută din dolari.

Citește și Biletul scris de frații Tate și înmânat reporterului România TV. Andrew Tate: Toată lumea știe că nu am rănit pe nimeni. Nu există probe și nu le arată pentru că ele nu există