Angajări 2023. Jobul la mare căutare în decembrie plătit cu aproape 1.000 de euro pe lună

Personalul de servicii de curăţenie câştigă între 600 şi 850 de euro net pe lună. De Crăciun, firmele de specialitate abia fac faţă comenzilor.

19 dec. 2023, 07:01
Angajări 2023. Jobul la mare căutare în decembrie plătit cu aproape 1.000 de euro pe lună

Angajări 2023. Personalul de servicii de curăţenie poate câştiga salarii care variază, în medie, între 600 şi 850 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online bestjobs.

„Externalizarea serviciilor de curăţenie este o practică răspândită atât în rândul organizaţiilor cât şi a gospodăriilor. Furnizori specializaţi sunt contractaţi pentru a gestiona şi a executa activităţile de curăţenie, o astfel de abordare având numeroase avantaje, cum ar fi eficienţa sporită, economii de costuri şi acces la experţi în domeniu şi echipament adecvat. Ofertele salariale sunt între 600 şi 850 euro net, joburile în domeniu oferind posibilitatea de a lucra full-time sau part-time, cu un program de lucru flexibil”, explică Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

Angajări 2023. Românii nu mai vor să vină la birou. Românii vor numai job-uri remote de Sărbători

Angajări 2023. Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: program flexibil, tichete de masă, decontarea transportului, sporuri pentru turele efectuate în regim de noapte şi/sau weekend.

În prezent, 146 de posturi vacante pentru poziţia de personal de servicii de curăţenie sunt disponibile pe platforma bestjobs.ro dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Cluj, Bucureşti, Timiş.

Ana Vişian, marketing manager, bestjobs Externalizarea serviciilor de curăţenie este o practică răspândită atât în rândul organizaţiilor cât şi a gospodăriilor. Furnizori specializaţi sunt contractaţi pentru a gestiona şi a executa activităţile de curăţenie.

Angajări 2023. Strategia genială a românilor să-şi crescă salariile. Cum a ajuns un angajat „de la 1.800 de lei pe lună, la 11.000”
Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție – HIRE

5 lucruri pe care trebuie să le arunci din casă până la Crăciun. Păstrează energie negativă și aduc necazuri

În vremea bunicilor, nu exista sărbătoare fără o curățenie temeinică înainte. Se pare că aceste obiceiuri ale bunicilor își au rădăcinile în tradiții străvechi, care spun că nu este bine să ții în casă obiecte de care nu mai ai nevoie.

Ba mai mult decât atât, acestea iau energia bună a casei și o aduc necazuri. Așadar, chiar înainte de Crăciun este momentul să îți timp și să faci o curățenie temeinică în casă.

Iată cinci obiecte sau lucruri despre care se spune că ar trebui evitate în casă până la Crăciun:

  • Lucruri rupte sau deteriorate. Se crede că păstrarea unor obiecte rupte în casă ar putea atrage energii negative sau ghinion.
  • Jucării vechi sau uzate. E bine să faci curățenie în jucăriile copiilor înainte de Crăciun și să donezi cele pe care nu le mai folosesc. Se spune că face loc pentru noi jucării și aduce noroc copiilor.
  • Haine vechi și uzate. La fel ca și în cazul jucăriilor, este recomandat să faci curățenie în dulapuri și să donezi hainele vechi sau pe cele pe care nu le mai porți. Se consideră că acest gest aduce prosperitate și bunăstare în noul an.
  • Alimente expirate sau deteriorate. Curățenia în bucătărie este importantă înainte de sărbători. Aruncă alimentele expirate sau deteriorate și fă loc pentru alimente proaspete și sănătoase. Se spune că acest lucru aduce prosperitate în alimentație.
  • Obiecte vechi sau nefolositoare: Fă ordine în casă și renunță la obiectele vechi și nefolositoare. Se consideră că păstrarea obiectelor care nu îți mai sunt necesare ar putea împiedica fluxul pozitiv de energie în casă.