Angajări 2023. Jobul unde se câştigă între 1.000 şi 1.400 de euro net pe lună, În plus, bonuri de masă şi bonsuri de performanţă

Un angajat pe poziţia de analist de fraude are un salariu care variază, în medie, între 1.000 şi 1.400 de euro net pe lună, arată datele de la plat­forma de recrutare online BestJobs.

28 iun. 2023, 18:16
Angajări 2023. Jobul unde se câştigă între 1.000 şi 1.400 de euro net pe lună, În plus, bonuri de masă şi bonsuri de performanţă

Angajări 2023. „Un analist de fraude este respon­sa­bil cu investigarea şi prevenirea fraudelor într-o organizaţie sau in­sti­tuţie. Pentru a îndeplini atribuţiile jobului, un astfel de specialist are cunoştinţe despre industrie şi dome­niul de activitate al companiei, ex­pe­rienţă de lucru în monitorizarea, măsurarea şi prevenirea fraudei, înţelege legislaţiei şi reglementărilor aferente privind frauda şi reducerea riscurilor şi are o bună cunoaştere a limbii engleze, vorbită şi scris. În prezent, sunt foarte multe poziţii deschise pe platformă şi companiile care recrutează în acest moment pentru astfel de poziţii caută candi­daţi în Bucureşti, Cluj şi remote.

Pe lângă oferta salarială cuprinsă între 1.000 şi 1.400 euro/ lună, anunţurile menţionează şi beneficii extrasalariale, cum ar fi accesul la traininguri de specializare, cursuri şi acreditări, dar şi tichete de masă“, afirmă Ana Vişian, marketing manager, BestJobs.

Angajări 2023. Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, bonusuri de performanţă, traininguri de specializare, acces la cursuri şi acreditări, abonament la clinici medicale private şi posibilitatea de a lucra remote.

Angajări 2023, se caută personal pentru staţiunea de lux. Salariile trec de 2.000 de euro, iar bacşişurile vin de la VIP-uri
Angajări 2023. Aproape 60.000 de locuri de muncă sunt vacante în România. Peste 200 de posturi sunt disponibile și în afara țării

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă a transmis că în România sunt vacante 59.479 de locuri de muncă. Cele mai multe dintre ele sunt destinate pentru persoane fără studii sau cu studii primare sau gimnaziale. De asemenea, 3.121 sunt locuri de muncă destinate persoanelor cu studii superiase. Este vorba de următoarele funcții: funcţionar administrativ, inginer în diferite domenii de activitate, tehnician electronică, programator, consilier/ expert/ inspector/ referent/ economist în economie generală.

În același timp, sunt libere 9.664 de locuri de muncă pentru persoanele cu studii liceale și postiliceale. Sunt căutați angajați pentru următoarele funcții: lucrător comercial, agent de vânzări, curier, conducător auto transport rutier de mărfuri. şofer autoturisme şi camionete. Alte 11.459 de locuri de muncă sunt destinate pentru persoanele cu studii profesionale. Este vorba de următoarele locuri de muncă: lăcătuş mecanic, sudor, confecţioner asamblor articole din textile, fierar betonist, operator confecţioner industrial îmbrăcăminte din ţesături, tricotaje, materiale sintetice.

Angajări 2023. Cum să faci aproape 1000 de euro din fotoliul de acasă. Se dau bonus tichete de masă şi vouchere de vacanţă
Pentru restul locurilor de muncă, 35.235, sunt căutate persoane fără studii sau studii primare sau gimnazile. Sunt căutați angajați pentru următoarele posturi:

  • agent de securitate (5.887);
    muncitor necalificat la asamblarea şi montarea pieselor (3.217);
    lucrător comercial (2.820);
    muncitor necalificat la demolarea clădirilor, căptuşeli zidărie, plăci mozaic, faianţă, gresie, parchet (2.687);
    curier (2.156);
    manipulant mărfuri (1933);
    muncitor necalificat la spargerea şi tăierea materialelor de construcţii (1.712);
    ambalator manual (1.384);
    femeie de serviciu (1.364);
    muncitor necalificat în industria confecţiilor (1.245).

Unde sunt cele mai multe locuri de muncă disponibile

Angajatorii din Spațiul Economic European au disponibile, prin intermediul rețelei EURES România, 242 de locuri de muncă vacante. Cele mai multe se află în Norvegia, 104, și sunt pentru următoarele funcții: farmacist, instalator, electrician şi mecanic. În Austria sunt 70 de locuri de muncă pentru:

  • sudor TIG pentru construcţie ţevi;
    constructor ţevi conform ISO;
    supraveghetor conducte industriale;
    sudor TIG/MAG pentru construcţie şi reparaţii rezervoare;
    maşinist, montator instalaţii, mecanic întreţinere instalaţii;
    sudor autogen;
    montator ţevi de termoficare pentru construcţii;
    constructor panouri de control;
    tehnician electrician (instalator);
    supraveghetor construcţii şi reparaţii rezervoare;
    supraveghetor instalaţii electrice;
    supraveghetor instalaţii mecanice;
    montator hidraulic (Ermeto);

De asemenea, și în Irlanda sunt 30 de locuri de muncă disponibile ca șofer de autobuz sau autocar. Germania are 14 locuri de muncă pentru:

  • electronist – specializat in mentenanţă;
    mecanic industrial;
    operator utilaje şi instalaţii;
    zidar;
    asistent medical generalist sau asistent medical de radiologie;
    asistent medical; farmacist;
    mecanic instalaţii pentru refrigerare, aer condiţionat şi pompe de căldură.
    În Olanda sunt vacante 11 locuri de muncă pentru serigraf și legumicultor, iar în Spania doar nouă pentru pozițiile de medic specialist neurologie, medic reumatolog și tehnician mentenanţă electromecanică – automatică echipamente industriale electromecanic-bobinator maşini electrice rotative, informează Agerpres.