Angajări 2023. Salarii de 3000 de euro pe lună. Oportunitate pentru românii fără facultate

Portalul de angajare Infojobs a înregistrat până la 61.435 de posturi vacante pe platformă în cursul lunii iunie. Salariile pentru aceste posturi variază între 1.100 și 2.931 de euro brut pe lună.

21 iul. 2023, 09:48
Angajări 2023. Salarii de 3000 de euro pe lună. Oportunitate pentru românii fără facultate
Salarii de 3.000 de euro pentru doar patru ore de muncă pe zi.

Angajări 2023. Peste 5.000 de posturi de muncă, salarii care pot ajunge la 3.000 de euro pe lună și nu necesită diplomă de facultate sau experiență de lucru. Orașul Madrid, capitala Spaniei, devine o destinație dorită pentru cei în căutarea unui loc de muncă.

În luna iulie, Madridul a devenit punctul de atractie pentru cei care caută un loc de muncă datorită celor peste 5.000 de oferte disponibile prin portalul de angajare „Empléate”, precum și în portaluri private. În plus, majoritatea ofertelor de muncă includ contracte permanente și oferă salarii care depășesc 2.500 de euro brut pe lună.

Portalul de angajare Infojobs a înregistrat până la 61.435 de posturi vacante pe platformă în cursul lunii iunie. Salariile pentru aceste posturi variază între 1.100 și 2.931 de euro brut pe lună.

Printre cele mai recente oferte de muncă din Madrid se numără posturi pentru personal de curățenie, șoferi de dubă, electro mecanici, tehnicieni de securitate perimetrală și administratori de securitate. De asemenea, sunt disponibile posturi pentru încărcarea și descărcarea mărfii în depozite și șoferi de autobuz.

Pentru multe dintre aceste posturi, nu este necesară experiența anterioară. Salariile variază, dar se pot ridica până la 33.000 de euro brut pe an pentru un tehnician de securitate perimetrală și până la 36.000 de euro pe an pentru un administrator de securitate.

Există și posturi în companii private, cu un salariu atractiv de 12,76 euro pe oră, plus bonusuri pentru munca de noapte și de sărbători. Companiile oferă prin Adecco contracte inițiale pe o perioadă de 15 zile, cu posibilitate de reînnoire lunară până la maximum 9 luni.

După taxa pe soare şi taxa pe apă de ploaie, avem contribuţiile pentru trasul clopotelor şi folosirea toaletei din cimitir. Amenzile ajung la 2.500 de lei

Angajări 2023. Culesul de struguri, o altă opțiune profitabilă

Alte oferte de muncă vin din regiunea Galicia, unde se caută 900 de persoane pentru culesul de struguri. Aceste posturi sunt deschise atât pentru cei cu experiență în domeniu, cât și pentru cei care nu au. Însă, cei cu experiență ar putea avea un avantaj. Toți angajații vor fi înscriși în Regimul Special Agrar de Asigurări Sociale, iar salariul va fi conform convenției.

Angajări 2023: Salarii de peste 2000 de euro, te angajează pe loc dacă eşti inginer chiar cu puţină experienţă
Aceste oferte oferă șansa celor care sunt în căutarea unui loc de muncă de a-și îmbunătăți situația financiară și de a experimenta viața într-o altă țară. Astfel, indiferent de nivelul de experiență sau de studii, în Madrid sau Galicia, există o oportunitate pentru toată lumea. Este o vreme a speranței și o șansă la un viitor mai bun.