Angajări 2023. Salarii de 3000 de euro pe lună. Oportunitate pentru românii fără facultate

Portalul de angajare Infojobs a înregistrat până la 61.435 de posturi vacante pe platformă în cursul lunii iunie. Salariile pentru aceste posturi variază între 1.100 și 2.931 de euro brut pe lună.
Filip Stan
21 iul. 2023, 09:48
Angajări 2023. Salarii de 3000 de euro pe lună. Oportunitate pentru românii fără facultate
Salarii de 3.000 de euro pentru doar patru ore de muncă pe zi.

Angajări 2023. Peste 5.000 de posturi de muncă, salarii care pot ajunge la 3.000 de euro pe lună și nu necesită diplomă de facultate sau experiență de lucru. Orașul Madrid, capitala Spaniei, devine o destinație dorită pentru cei în căutarea unui loc de muncă.

În luna iulie, Madridul a devenit punctul de atractie pentru cei care caută un loc de muncă datorită celor peste 5.000 de oferte disponibile prin portalul de angajare „Empléate”, precum și în portaluri private. În plus, majoritatea ofertelor de muncă includ contracte permanente și oferă salarii care depășesc 2.500 de euro brut pe lună.

Portalul de angajare Infojobs a înregistrat până la 61.435 de posturi vacante pe platformă în cursul lunii iunie. Salariile pentru aceste posturi variază între 1.100 și 2.931 de euro brut pe lună.

Printre cele mai recente oferte de muncă din Madrid se numără posturi pentru personal de curățenie, șoferi de dubă, electro mecanici, tehnicieni de securitate perimetrală și administratori de securitate. De asemenea, sunt disponibile posturi pentru încărcarea și descărcarea mărfii în depozite și șoferi de autobuz.

Pentru multe dintre aceste posturi, nu este necesară experiența anterioară. Salariile variază, dar se pot ridica până la 33.000 de euro brut pe an pentru un tehnician de securitate perimetrală și până la 36.000 de euro pe an pentru un administrator de securitate.

Există și posturi în companii private, cu un salariu atractiv de 12,76 euro pe oră, plus bonusuri pentru munca de noapte și de sărbători. Companiile oferă prin Adecco contracte inițiale pe o perioadă de 15 zile, cu posibilitate de reînnoire lunară până la maximum 9 luni.

După taxa pe soare şi taxa pe apă de ploaie, avem contribuţiile pentru trasul clopotelor şi folosirea toaletei din cimitir. Amenzile ajung la 2.500 de lei

Angajări 2023. Culesul de struguri, o altă opțiune profitabilă

Alte oferte de muncă vin din regiunea Galicia, unde se caută 900 de persoane pentru culesul de struguri. Aceste posturi sunt deschise atât pentru cei cu experiență în domeniu, cât și pentru cei care nu au. Însă, cei cu experiență ar putea avea un avantaj. Toți angajații vor fi înscriși în Regimul Special Agrar de Asigurări Sociale, iar salariul va fi conform convenției.

Angajări 2023: Salarii de peste 2000 de euro, te angajează pe loc dacă eşti inginer chiar cu puţină experienţă
Aceste oferte oferă șansa celor care sunt în căutarea unui loc de muncă de a-și îmbunătăți situația financiară și de a experimenta viața într-o altă țară. Astfel, indiferent de nivelul de experiență sau de studii, în Madrid sau Galicia, există o oportunitate pentru toată lumea. Este o vreme a speranței și o șansă la un viitor mai bun.

 

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Țara bogată care oferă burse pentru studenții români. Se poate aplica online: “Credem foarte mult în sistemul educațional românesc”
Capital.ro
Devine ilegal PESTE TOT în România. Legea a fost deja adoptată: Vrem să spunem STOP
Playtech.ro
Ruby, ţinută de INFARCT la TV! S-a văzut tot, dar nu i-a păsat. Telespectatorii s-au lipit de televizoare
DailyBusiness
Legea care ar putea influența veniturile românilor, la un pas să fie votată în Parlament
Adevarul
Biserică din secolul al XIX-lea, pusă la pământ. Ambulanța pentru Monumente a ajuns prea târziu VIDEO
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
Schimbări uriașe pentru milioane de români. Se modifică totul la pensie
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”
Cancan.ro
Crimă de Sfinții Constantin și Elena! Și-a găsit părinții morți în casă 😲
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Cât costă o porție de mici în piața Obor. Nimeni nu se aștepta la un asemenea preț
Capital.ro
Se dau 500 DE LEI OBLIGATORIU în România. Marcel Ciolacu: E directivă europeană
StirileBZI
Se anunță tarife mai mici vara aceasta la biletele de avion! Despre ce destinații este vorba
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
Monumentul arhitectural al Bucureștiului: Palatul CEC, clădirea care a supraviețuit cutremurului din 1977 și bombardamentelor Al Doilea Război Mondial
MediaFlux
Guvernul „arde” bătrânii la buzunare. Cine sunt seniorii care nu primesc nimic în plus la pensie
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'