Angajări 2024. Cum poţi câştiga 1800 euro net pe lună dacă ştii o limbă străină

Angajatorii au început 2024 cu planuri de extindere a echipelor, astfel încât peste 20.000 de joburi au fost postate de la începutul anului pe eJobs, cea mai mare platformă de recrutare din România.

23 ian. 2024, 16:46
Angajări 2024. Cum poţi câştiga 1800 euro net pe lună dacă ştii o limbă străină
Salarii de peste 2.600 de euro pe lună plus bonus de start de 1.000 de euro!

Angajări 2024. Un angajat pe poziţia de quality analyst cu o limbă străină are un salariu care variază, în medie, între 1.300 şi 1.800 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online bestjobs.

 

„Pentru rolul de quality analyst cu o limbă străină sunt căutaţi profesionişti în analiza calităţii, cu competenţe excelente de limbi străine. Cele mai cerute limbi străine, pe lângă engleză, sunt portugheza, spaniola, germana, franceza, italiana, araba, olandeza sau daneza. Candidatul ideal trebuie să aibă experienţă în analiza calităţii în industria serviciilor şi să fie capabil să ofere feedback detaliat şi soluţii pentru îmbunătăţirea performanţei. Beneficiile includ pachet salarial atractiv, formare continuă şi oportunităţi de avansare în carieră. Oferta salarială este între 1.300 şi 1.800 euro net lunar”, afirmă Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

Angajări 2024. Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: bonus de performanţă, abonament servicii medicale, cursuri şi traininguri, precum şi program flexibil.

În prezent, 1.081 de posturi vacante pentru poziţia de quality analyst cu o limbă străină sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în regim de muncă remote, Bucureşti, Iaşi etc.

Peste 20.000 de joburi noi în România la început de 2024. Bucureștiul, în topul regiunilor cu cele mai multe angajări
Angajări 2024. Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție – HIRE

Angajatorii din Capitală au avut cea mai mare nevoie de candidați la începutul acestui an și au scos în piață puțin peste 10.000 de joburi noi. Clujul este al doilea cel mai activ județ, din acest punct de vedere, cu 4.100 de locuri de muncă noi. Urmează Iași, Ilfov, Timiș, Craiova, Prahova și Brașov.

Citește și: Locuri de muncă pentru români la început de 2024. Salariul este de 6.500 euro pe lună

Județele de la celălalt capăt al clasamentului sunt Mureș, Argeș, Ialomița și Neamț. Cu 5,300 de locuri de muncă disponibile, retailul a fost domeniul în care s-a angajat cel mai mult luna aceasta.  Aproape 2,800 de joburi au fost scoase în piață de angajatorii din servicii, 2,300 de cei din call center / BPO și aproape 2,000 de angajatorii din industria alimentară. Transport / logistică, construcții, producție și turism au fost următoarele domenii pentru care s-au căutat candidați.

În acest moment, peste 23.000 de joburi sunt disponibile pe eJobs. Dintre acestea, aproape 40% au salariul menționat în anunțul de angajare.